De vegades, un no té prou amb aprendre anglès business per sortir-se’n bé en el treball. A més de conèixer la gramàtica, el vocabulari del teu entorn laboral i tenir un speaking i un listening adequats per poder comunicar-te amb solvència, hi ha tot un seguit de habilitats (skills) necessàries per poder executar aquelles activitats bàsiques en anglès en moltes feines: teleconferències, trucades telefòniques, reunions i negociacions.

Cadascuna d’aquestes activitats té una sèrie de regles que impliquen l’ús d’expressions, de vocabulari i d’estructures gramaticals determinades que s’han de conèixer per a una comunicació fluïda i professional. Per a això, la pràctica oral en classe és imprescindible.

Per aquest motiu, des de NELC volem aprofitar setembre per estrenar el nostre curs d’habilitats amb l’anglès de negocis September Business Focus. Com el seu nom indica, és un curs enfocat a dotar als participants de les eines necessàries perquè siguin més productius i efectius amb l’anglès en el seu entorn laboral. Cada nivell s’enfoca en dues habilitats:

Intermediate: sessions de meetings i sessions de Telephone and Teleconferencing
Advanced: sessions de meetings i sessions de Negotiations

Els alumnes realitzaran tot un seguit de activitats i tasques com role-plays i simulacions que els asseguraran un progrés de les seves habilitats en l’anglès de negocis pràctic. A més, realitzaran un reciclatge i millora de l’anglès que ja coneixen, i aprendran noves estructures gramaticals, vocabulari i expressions per usar-les en el seu entorn de treball.

Els trainers, experts en l’ensenyament d’habilitats amb l’anglès en empreses, els donaran feedback continu sobre el seu progrés així com consells tant durant els exercicis com després d’ells. Les sessions tindran una alta càrrega de pràctica oral ja que el September Business Focus està dissenyat perquè els participants augmentin la seva confiança i fluïdesa amb l’idioma.