Fa uns dies que hem acomiadat 2018, però a NELC ja portem un temps fent balanç del que ha donat de sí el curs acadèmic passat (2017-2018), un període en el qual un bon nombre de professionals i empreses han confiat en nosaltres per a formar-se en idiomes i, d’aquesta manera, progressar en el seu treball i negocis. Aquest curs ha estat molt positiu tant pel que respecta a la quantitat d’alumnes formats com per la relació establerta amb noves empreses que ens han dipositat la seva total confiança.

Estem molt orgullosos del treball fet i volem compartir amb vosaltres algunes d’aquestes dades que han convertit aquest curs com un dels millors de la nostra curta història com a centre d’idiomes.

Open Courses 
Prop de 230 alumnes han pres part en els nostres cursos oberts, tant en el Fast Track (curs intensiu presencial), en els blended tracks (els semipresencials intensius d’anglès) o en els Summer Courses (July Track, Summer Saturation i September Business Focus). Amb aquests cursos, els nostres alumnes han pogut treballar tant el seu anglès general enfocat a la pràctica laboral com les eines i habilitats que els són necessàries en els seus negocis. Molts d’ells han repetit formació durant l’any, amb el que molts d’ells han pogut progressar entre 1 i 2 nivells durant el curs acadèmic, cosa que no succeeix en els cursos anuals tradicionals de molts altres centres.

Significatiu ha estat l’augment d’alumnes en la temporada de cursos d’hivern, que ha comptat amb 9 grups, la major part d’ells amb el límit de 10 alumnes per curs complet.

Bona part dels assistents a aquests cursos són professionals que procedeixen de grans empreses com Roca Sanitario i Boehringer Ingelheim (empreses que ja porten un temps treballant amb nosaltres). Una altra companyia que ha apostat pels Fast Track per primera vegada en el curs 2017-2018 ha estat l’empresa de venda online Privalia.
 
Els nostres Open Courses es distingeixen per ser cursos intensius d’alta qualitat que s’imparteixen en grups reduïts. A més de les hores de classe presencial, NELC disposa d’un espai Moodle exclusiu que complementa la formació. En els cursos blended, la plataforma interactiva permet a l’alumne accedir al material que haurà de preparar per a la següent classe i no funciona com un simple repositori de “deures”.
 

In Company
Prop d’una vintena d’empreses aposten per les nostres formacions In Company, classes d’idiomes que es porten a terme en les seus de les pròpies companyies i en grups reduïts de treballadors. Es tracta de formacions fetes completament a mida dels clients i en les quals no només s’imparteixen coneixements genèrics sobre les diferents llengües sinó també classes d’habilitats de negocis (segons la demanda del client). L’anglès és la llengua principal, però també hem portat a terme formacions de francès, espanyol per a estrangers i cursos en habilitats específiques com business, meeting i speaking skills.

Alguns dels nostres clients que han apostat aquest curs 2017-2018 per la formació In Company han estat Telefónica Universitas, Suez, Col·legi de Censors Jurats de Catalunya, Privalia i Wiris, entre altres. Aquestes empreses han rebut cursos diferents en format, les unes de les altres. Per exemple, Telefónica ha optat per cursos de Saturació, formats superintensivos en el qual els alumnes es formen durant 5 jornades de matí i tarda. Per a altres empreses, com a novetat, hem desenvolupat cursos online per videoconferència a través de la nostra plataforma Moodle.

En aquest sentit, la flexibilitat i adaptabilitat de les nostres formacions és total en el format In Company.

Language Coaching
És un dels productes que ha experimentat una pujada més gran. Un 18% més de professionals han optat per la formació one-to-one personalitzada, tant a les nostres aules com fora d’elles.

El perfil del nostre client de Language Coachingés el d’un executiu d’empresa d’alt càrrec i amb poc temps disponible per a assistir a classes grupals. Optar per la formació individual els dóna aquesta flexibilitat tan necessària en llocs de responsabilitat i la seguretat que les classes estan totalment personalitzades a les seves necessitats, sense haver d’invertir temps en coneixements que ja tenen consolidats. La gran majoria tria les nostres instal·lacions o els seus despatxos professionals per a realitzar aquestes formacions.

Altres accions
Com en anys anteriors, la firma d’advocats Cuatrecasas ha continuat confiant en NELC per a realitzar les proves de nivell tant als seus candidats com als seus treballadors. En total, durant el curs acadèmic 2017-2018 s’han testat a prop de 700 persones amb les proves de nivell dissenyades a aquest efecte. Pròximament, NELC estrenarà un nou servei de level test del qual aviat us donarem més detalls.

La importància de la satisfacció del client
L’alta qualitat de les nostres formacions fa que la satisfacció dels nostres clients sigui pràcticament del 100%. Per aquesta raó, la gran majoria de les empreses i professionals que realitzen un curs amb nosaltres tornen a apostar per NELC, bé sigui en format Open Course, Language Coaching o In Company. Les empreses entenen que invertir en l’alta qualitat dels nostres cursos és important pel retorn de la inversió que això comporta.

2019, un pas endavant
Aquest any que acabem de començar portarà novetats i avanços en línies de formació en idiomes que NELC desitja potenciar. Una d’elles és l’ampliació de col·laboracions amb escoles d’anglès a l’estranger, que se sumaran a l’oferta que fins ara tenim amb el ELC de Brighton (Regne Unit). També es preveu potenciar l’àrea de cursos a distància (on-line), una de les principals demandes de la societat actual, ja que moltes persones disposen cada vegada de menys temps per a assistir a classe i es decanten per la formació a través de plataformes digitals o blended.