931 426 072 / 73 info@nelc.es   FAQs

Anglès a l’estranger

NELC té un acord amb de col·laboració amb l’English Language Centre (ELC), escola de formació en anglès amb dos centres en Brighton i Eastbourne (Gran Bretanya). ELC realitza cursos d’anglès intensius per a adults en aquestes dues ciutats britàniques i facilita així mateix allotjament i activitats en el temps lliure. És una opció perfecta per a aquelles persones que disposin d’una a dues setmanes per realitzar un curs intensiu d’anglès a l’estranger.

La formació de ELC abasta des de cursos d’anglès general (General English), anglès per als negocis (Business English), preparació d’exàmens oficials (Examinations), cursos per a professors (Teacher’s Courses), etc. Aquells professionals que vulguin una immersió a Gran Bretanya també poden apuntar-se als cursos fets a mida (Tailormade), indicats per satisfer les necessitats específiques d’un col·lectiu professional particular (únicament al centre de Brighton).

Per matricular-te en aquests cursos o rebre informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem del procediment a seguir.