Estem en la recta final d’un any que ha estat molt difícil per a tots i la majoria tenim la vista posada i l’esperança en què 2021 sigui un any molt millor. En NELC, després d’un Nadal que segur que serà molt particular, comencem una nova convocatòria del nostre curs d’anglès a distància per videoconferència per a professionals. El Winter Track Live Online et permetrà seguir amb la teva formació en anglès de manera segura, sense haver de desplaçar-te i amb la mateixa qualitat formativa que els nostres cursos presencials. No deixis que el pessimisme s’apoderi de tu i marca’t nous reptes per a aquest nou any. Millorar el teu anglès pot ser un d’ells?

Winter Track Live Online

És una formació 100% a distància, amb classes en temps real d’1.30 h en dues sessions setmanals (3 hores en total), amb inici al gener i final al març. Aquest curs, com la resta de les nostres formacions, està dirigit a professionals que necessitin el seu anglès en el treball i desitgin vèncer les barreres que els limiten en el seu dia a dia laboral. En la nostra magnífica plataforma Moodle, trobaràs en enllaç al sistema de videoconferència, a través del qual es realitzaran les classes en directe, i entre classes, el professor/a et deixarà una sèrie de material perquè puguis treballar la sessió següent. L’enfocament de cada sessió virtual està sempre centrat a millorar les teves habilitats de comunicació mitjançant la pràctica contínua en reunions, role-plays, debats, presentacions i resolució de problemes. Se’t farà feedback continu sobre els teus errors lingüístics, així com consells per a avançar el més ràpid possible dins del teu aprenentatge individual. Gràcies a aquest enfocament, guanyaràs confiança i seràs més capaç de participar en situacions en el món real, en el treball. Els grups en el nostre curs Winter Track Live Online són petits, amb un màxim de 8 persones, i les classes es duen a terme en un ambient agradable, seriós i dinàmic.

Si vols apuntar-te a aquest curs per videoconferència en temps real, no el dubtis i emplena aquest formulari. Si no has fet un curs amb nosaltres mai o fa més de 6 mesos que no estudies en NELC, et realitzarem una entrevista personal sense compromís i 100% a distància. Així, sabrem ràpidament quin és el teu nivell d’anglès i podràs apuntar-te per a començar a millorar l’idioma. I recorda, si et matricules fins al 21 de desembre, tens un 5% de descompte ‘Early Bird’*!

 

*Descompte aplicable solo a alumnes particulars. Per a descomptes a empreses, contacta amb nosaltres.