“There ain’t no cure for the summertime blues”, deia Eddie Cochran. “It’s a cruel cruel summer”, cantaven les Bananarama, mentres Joe Cocker asegurava que “Don’t you know it’s a pity that the days can’t be like the nights in the summer, in the city”. Si fem cas a aquestes cançons, sembla que l’estiu no té res de bo però tothom sap que no és així: les merescudes vacances estan a prop, el sol ens convida a gaudir més dels dies i, per què no?, a aprofitar per avançar una mica més amb els idiomes que se’ns resisteixen. Nosaltres volem que aprofitis l’horari intensiu de la teva feina i abans que marxis de vacances, et proposem una sèrie de cursos intensius d’anglès d’estiu perquè facis un salt amb l’idioma.

Summer Track:

Aquest curs intensiu d’anglès d’estiu s’imparteix a les tardes del mes de juliol i és l’opció perfecta si vols progressar ràpidament amb l’idioma. El format és semipresencial: l’assistència a classe és de dilluns a dijous, de 17.30 a 21.30h (compatible amb l’horari intensiu de la majoria d’empreses), i la resta d’aprenentatge ho realitzes fora de l’aula al teu ritme, a través de la nostra plataforma personalitzada d’e-learning. Així podràs seguir progressant amb el teu anglès en els dies en què no hi hagi classes. Aquest curs equivaldria a un Fast Track trimestral, ja que pots aconseguir avançar un nivell complet en tan només 4 setmanes.

July Special:

Opció excel·lent per avançar amb el teu anglès a l’estiu si disposes de poc temps. La dedicació és tan només de dues tardes a la setmana (de 17.30 a 21.30h) i et servirà per estendre el ja après durant l’any, millorant les teves habilitats de comprensió i expressió oral, i repassant la gramàtica i el vocabulari. Els nostres experts professors, altament qualificats, t’ajudaran al fet que assoleixis el nivell de fluïdesa que necessites perquè et puguis comunicar en un entorn internacional laboral i d’estudis.

Summer Saturation:

És un dels nostres cursos estrella d’estiu. Si vols viure una experiència d’immersió lingüística total en anglès, tan eficaç com a ràpida i amena, aquest és el teu curs. Durant una setmana, treballaràs al costat dels teus professors per millorar les teves habilitats d’expressió i comprensió oral. Des del primer dia notaràs el teu progrés, tant per comunicar-te en la teva vida personal com en els negocis. L’horari d’aquest curs és de dilluns a dijous, de 9.30 a 19h. i el divendres, de 9.30 a 17.30h.

September Special (NOU CURS):

Aquest any, et presentem un nou curs, el September Special, dirigit als qui necessitin fer una ràpida revisió de l’idioma i millorar la seva comprensió i expressió oral, en particular. Aquesta formació té una durada de dos dies a la setmana durant 3 setmanes i és una bona manera d’actualitzar el teu anglès abans de fer un Track a partir del mes d’octubre. A més, perquè puguis aprofitar per estudiar anglès abans de començar amb la rutina a la tardor, aquest curs té un preu promocional especial.

Així que ja saps: no facis cas a aquestes cançons, perquè l’estiu és divertit i, a més de gaudir, també pot servir-te per millorar el teu anglès. Nosaltres prometem que t’ho farem passar molt bé i que donaràs un salt amb l’idioma. La resta, ho poses tu!