Casos d’èxit

Roca Sanitaris

Vint-i-cinc persones de la companyia han participat al nostre programa estrella: el Fast Track. El seu CEO, Ramón Asensio, també s’ha format amb nosaltres a través del Language Coaching, un programa flexible de tutoria individualitzada que resulta molt atractiu per a executius i professionals altament ocupats; i pels quals la comunicació efectiva és molt important.

Agbar

Seixanta executius de l’empresa s’han format amb NELC per sortir-se’n hàbilment en anglès. A més, hem impartit 27 mòduls de negocis centrats a millorar les competències lingüístiques en reunions, presentacions, negociacions, redacció d’informes, converses telefòniques i conference calls. A més, hem dissenyat per a ells un mòdul específic sobre el cicle de l’aigua (Water Cycle), que s’ha impartit a les seves seus de Barcelona, Alacant, València i Canàries.

Cuatrecasas 

L’assessoria jurídica, que aconsella a clients internacionals, ha comptat amb NELC per a la realització i disseny de proves de nivell d’anglès per més d’1.000 dels seus empleats. Al 2016 vam realitzar 500 level testing als seus treballadors. També estem realizant proves de nivell en alemany, francès, castellà, portuguès i italià.