Halloween ja ha passat, els llums de Nadal estan posades als carrers i la gent ja fa setmanes que compren loteria. No queda gens per a les festes nadalenques i aviat s’acabarà l’any. Segur que comences a fer balanç de les coses bones i dolentes de 2018 però, t’has plantejat què reptes assumiràs en 2019? Si millorar el teu anglès està dins d’aquestes metes a aconseguir, a NELC t’ho posem fàcil. Els nostres cursos d’hivern segur que ajudaran a progressar si sents que no avances amb l’idioma. Aquests són nostres Winter Courses:

Fast Track: la via més ràpida per pujar de nivell

El nostre curs estrella, el Fast Track, manté la seva metodologia de sempre per a un aprenentatge ràpid de l’anglès en només 10 setmanes. El seu format intensiu de divendres i dissabte et permetrà avançar un nivell complet. Com tots els nostres cursos, està enfocat a la pràctica de l’anglès per al treball i en l’aprenentatge i desenvolupament d’aquelles habilitats necessàries perquè et sentis més còmode comunicant-te en anglès en el teu dia a dia laboral (amb clients, amb col·legues d’altres països, en reunions internacionals o negociacions importants, videoconferències, etc.).

En el Fast Track treballaràs totes les àrees de l’aprenentatge: gramàtica, vocabulari, listeningreading speaking. La part pràctica és fonamental i la desenvoluparàs amb altres professionals com tu, en grups reduïts i un ambient tant dinàmic com professional. Veuràs com en poc temps el teu anglès millora substancialment i superaràs aquestes barreres que t’impedeixen comunicar-te amb solvència en aquest idioma. Si tens poc temps per anar a classe i avançar de nivell t’és imprescindible, no ho dubtis: aquest és el teu curs.

Winter Track: la millor opció pels més ocupats

Una de les opcions favorites dels nostres alumnes, els cursos semipresencials (Blended Tracks) és l’opció preferida per aquells professionals amb poc temps per assistir a classe però que no volen perdre l’ocasió de fer un curs amb més alumnes. La formació presencial, un dia a la setmana, es completa amb activitats que realitzen a través de la nostra plataforma Moodle dissenyada en exclusiva per NELC.

El nostre Winter Track continua oferint la novetat que hem introduït aquest curs: dues sessions de videoconferències que tindran lloc dos dijous dins del calendari. Aquesta activitat es realitzarà a través d’una plataforma de videoconferència i simularà una situació real de treball. Els alumnes (dividits en dos grups) es connectaran des dels seus respectius ordinadors (des de casa o des del seu treball) mitjançant una plataforma online i realitzaran amb el professor una pràctica que podrà ser una reunió, una negociació, una conversa telefònica, etc.

I recorda que si aquests cursos no acaben de quadrar amb els teus horaris, sempre podem dissenyar-te a mida un Language Coaching, les sessions individuals que s’adapten totalment a les teves necessitats de temps i continguts amb l’anglès i altres idiomes. Pregunta’ns!

Així que ja saps, comença amb la teva llista de bons propòsits per a l’any nou posant en anglès en el “top”. Tu agafa el paper, boli i les ganes. Nosaltres posem la resta.