Curs enfocat a treballar les habilitats amb l’anglès en l’entorn laboral: Meetings, Negotiations i Telephone and Teleconferencing

El September Business Focus és un curs dissenyat per dotar als participants de les eines necessàries perquè siguin més productius i efectius amb l’anglès en el seu entorn laboral. Cada nivell es focalitza en dues habilitats:

– Intermediate: 4 sessions de meetings i 4 sessions de Telephone and Teleconferencing
– Advanced: 4 sessions de meetings i 4 sessions de Negotiations

Els participants realitzaran tot un seguit de activitats i tasques com role-plays i simulacions que els asseguraran un progrés de les seves habilitats en el Business English pràctic. A més, realitzaran un reciclatge i millora de l’anglès que ja coneixen, i aprendran noves estructures gramaticals, vocabulari i expressions per usar-les en el seu entorn de treball.

Els trainers, experts en l’ensenyament d’habilitats amb l’anglès a grans multinacionals, els donarà feedback continu sobre el seu progrés així com consells tant durant els exercicis com després d’ells. Les sessions tindran una alta càrrega de pràctica oral ja que el September Business Focus està dissenyat perquè els participants augmentin la seva confiança i fluïdesa amb l’idioma.

  • Nivell: Intermediate and Advanced Plus (veure nivells i equivalència MCER)
  • Dates: del dimarts 3 al dijous 26 de setembre de 2019
  • Horari: dimarts i dijous de 18 a 21.30h.
  • Preu: 660 € / Descompte alumnes NELC: 627 €
  • Máx. 10 alumnos / grupo.