Un dia la setmana per millorar la fluïdesa, la pronúncia i les habilitats de comunicació en anglès

Les habilitats de comunicació són una part vital de l’aprenentatge de qualsevol idioma. Si bé és possible que tinguis un bon domini de la gramàtica i el vocabulari, ser capaç de dir el més apropiat en el moment adequat és crucial. Moltes persones no tenen l’oportunitat de millorar les seves habilitats de comunicació a la feina o quan es viatja i se senten frustrats per la seva incapacitat per expressar les seves idees en anglès tal com els agradaria. Mentre que les habilitats de comunicació són una part integral de tots els nostres cursos, aquest se centra exclusivament en millorar la teva fluïdesa al donar-te les eines per millorar les teves habilitats de comunicació.

El curs està dissenyat al voltant de les necessitats dels estudiants que assisteixen al curs i en general es tracten els següents temes: actualitat, els viatges, la salut, l’ordre públic, els mitjans de comunicació, relacions internacionals, la vida familiar. Les habilitats de negocis, com ara reunions, presentacions, negociacions i converses telefòniques també s’exploren en funció de les necessitats del grup.

Un altre aspecte important de la millora de les habilitats de comunicació és fer servir les paraules, estructures i expressions gramaticals que els anglesos, americans, etc. fan servir – el que anomenem anglès “anglosaxó”. Així, usar verbs com GET, verbs compostos i estructures més sofisticades t’ajuden no només a sonar més natural, sinó també a entendre als grups més difícils de comprendre – als parlants nadius.

La pronunciació és també un element important al curs. El so incorrecte de les vocals o de l’èmfasi accentual pot conduir a una ruptura en la comunicació. T’ajudarem a pronunciar bé les paraules! La metodologia que fem servir està provada i demostrada: input-pràctica – feedback. A cada classe, els professors proporcionen als alumnes el material (inputs) en termes de vocabulari, estructures, etc. Després de la posada en pràctica d’aquests inputs mitjançant exercicis orals, se’ls dóna el feedback als alumnes sobre la seva pràctica. El feedback individual també és un element clau del curs. Els nostres alumnes surten d’aquest procés amb més seguretat en les seves habilitats de comunicació.

Si pots estudiar els dijous a la tarda, aprofita l’oportunitat per centrar-te en les seves habilitats de comunicació en anglès. Tot el material està inclòs.

 

Cursos de tardor

 

  • Dates: dijous, del 19 d’octubre al 21 de desembre de 2017
  • Dies Festius /no lectius: 7 de desembre de 2017
  • Horari: dijous, de 18 h a 22 h

Cursos de hivern

 

  • Dates: del 18 de gener al 22 de març de 2018
  • Dies Festius /no lectius: cap
  • Horari: dijous, de 18 h a 22 h

Cursos de primavera

 

  • Dates: del 12 d’abril al 14 de juny de 2018
  • Dies Festius /no lectius: cap
  • Horari: dijous, de 18 h a 22 h