Practica l’anglès a l’estiu i millora la fluïdesa amb un curs breu i molt intens

 

 

No et perdis un dels programes estavella dels nostres cursos d’estiu. Si el que vols és practicar al màxim el teu anglès per parlar amb fluïdesa, aquest curs és una opció ràpida, intensa i eficaç per aconseguir-ho. Amb el Summer Saturation tindràs una experiència d’immersió lingüística total en anglès, tan eficaç com si fessis una escapada d’estiu a l’estranger.

Aquest curs està especialment dissenyat perquè participis activament durant tota la jornada amb una àmplia varietat d’activitats, que inclouen la millora de les teves habilitats amb l’anglès de negocis. L’atenció individual a cada participant està garantida per a un gran aprofitament de les activitats orals. Matriculant-te en aquest curs, donaràs un major impuls a la teva fluïdesa i comprensió oral, fet que aviat notaràs tant en la teva vida personal com en la professional.

El curs inclou els àpats de tots els dies amb la presència de dos professors natius en un restaurant proper a les nostres instal·lacions.

  • Nivell: d’Intermediate a Advanced Plus (veure nivells i equivalència MCER)
  • Dates:
    • SAT 1: del dilluns 22 al divendres 26 de juliol de 2019
    • SAT 2: del dilluns 26 al divendres 30 d’agost de 2019
  • Horari: De dilluns a dijous, de 9.30 a 19h. Divendres, de 9.30 a 17.30h.
  • Preu*: 1.195 €. Preu amb descompte per alumnes de NELC: 1.135 €
  • Máx. 10 alumnes / grup.
 *Inclou els àpats durant els cinc dies de durada del curs.

“Crec que un gran avantatge del Summer Saturation de NELC és que pots estar al 100% en la classe perquè no has de pensar en el treball. Per això, hem decidit incloure aquest curs en el catàleg formatiu dels nostres empleats. Crec que si vols que millori el nivell d’anglès de la teva organització, és la millor inversió que pots fer.”

Diego García

Training Manager, Roca Sanitario

“És un curs sense monotonia ni avorriment. Em va servir per a aprofundir en el meu anglès sense haver-me de desplaçar a un altre país. És una immersió ràpida i pròxima, els professors tenen molta experiència i fan que aprenguis sense tot just adonar-te.”

Beatriz Salas

Commercial Manager MCOF, Vandemoortele

“Realitzar un curs d’immersió em va fer millorar en la meva autoconfiança i fluïdesa amb l’anglès. Ara em sento molt més segur quan parlo amb clients en aquest idioma.”

Jordi Biosca

Advocat, BPV Abogados