Hem superat les festes de Nadal, la clatellada de gener i el fred polar. Comença a fer més calor, traiem la roba d’entretemps i els dies comencen a allargar-se. La primavera ja està gairebé aquí! Ja? Doncs sí, i és que el temps vola i quan menys t’ho esperis, et plantes a l’estiu. Però no avancem esdeveniments: abans d’arribar a torrar-nos a la platja, encara tenim per davant un trimestre en el qual t’ajudarem a millorar aquest anglès que tant necessites pel teu treball o els teus estudis. Com cada temporada, a NELC t’oferim tot un seguit de cursos d’anglès de primavera perquè progressis amb l’idioma, millors el teu vocabulari i aconsegueixis aquestes habilitats que et falten per comunicar-te amb fluïdesa al món dels negocis. Estàs preparat per desfullar la margarida dels nostres cursos?

  • Fast Track: el nostre curs estrella torna amb una altra edició els divendres i els dissabtes perquè progressis ràpidament en només 10 setmanes. Aquest curs intensiu t’ajudarà a millorar la teva gramàtica, speaking, comprensió oral i escrita, i expressió escrita de forma ràpida. En grups reduïts i acompanyat d’altres professionals com tu, veuràs com millores el teu anglès i adquireixes més soltesa amb la nostra excel·lent metodologia. Si el que necessites és pujar de nivell en poc temps, aquest és el teu curs.
  • Spring Track: si tens poc temps entre setmana, potser el teu sigui un curs semipresencial (blended track). Només has de venir a les nostres fantàstiques instal·lacions una vegada per setmana i la resta de l’aprenentatge ho complementes a través de la nostra plataforma d’e-learning al teu ritme i des d’on tu prefereixis. Així progressaràs en el teu anglès sense dedicar-li més temps del que disposes. Aquesta primavera, el nostre Spring Track tindrà dues tandes: els dilluns o els divendres.
  • Executive English: per a aquells professionals que vulguin millorar les seves habilitats amb l’idioma per trencar la barrera que els allunya de l’excel·lència professional, realitzem una nova edició del curs d’anglès per als negocis. És una formació basada en aquelles habilitats que realment necessites, focalitzades en: reunions, presentacions, negociacions, relacions de negocis i converses telefòniques en anglès. La pràctica en aquest curs és molt important per al teu progrés i el nostre objectiu és que surtis d’ell sentint-te més segur i amb menys por a llançar-te amb l’anglès en el teu treball.
  • Speaking Course: dirigit a aquelles persones que vulguin tenir més soltesa amb l’anglès oral, el nostre curs de Speaking té com a meta millorar la fluïdesa dels alumnes. Mai més sentiràs que no pots expressar el que vols dir de manera correcta en anglès. T’ajudarem donant-te els coneixements necessaris perquè els posis en pràctica durant la classe i mitjançant el feedback continu del professor, veuràs com la teva pronunciació, vocabulari i recursos milloren. No tornaràs a sentir-te frustrat amb l’anglès mai més!
  • Exam Focus: si el que necessites és obtenir una de les dues titulacions més importants de Cambridge, el First Certificate o el Advanced (CAE), nosaltres t’ajudem a aprovar l’examen amb el nostre curs Exam Focus. NELC és centre oficial de preparació d’aquestes proves, que tindran lloc el proper mes de juny. El 90% dels nostres alumnes que es preparen amb nosaltres per a algun dels exàmens de Cambridge aproven en la primera convocatòria, així que no t’ho pensis i apunta’t als nostres cursos.

I recorda també, que si la primavera et té totalment absorbit i no et va bé assistir a cap dels nostres cursos, no tens de què preocupar-te: les nostres classes individuals (Language Coaching) poden ser la solució si els teus horaris són una bogeria. Així que ja saps, encara que la spring fever ja estigui aquí, matricula’t amb nosaltres i millora el teu anglès!