Ha tornat a passar. L’estiu ha estat un vist i no vist, setembre està en girar la cantonada i amb ell la teva llista de plans per a la tardor. Reprendre el gimnàs , intentar anar al llit més d’hora, apuntar-te a classes de salsa (o de cuina japonesa, o de fotografia). Tornes ple d’energia i a NELC ens hem proposat ajudar-te a que aconsegueixis els teus objectius, especialment si entre ells està millorar el teu nivell d’anglès – o aconseguir l’acreditació de Cambridge que necessites.

Per començar, que sàpigues que si et matricules als nostres cursos d’anglès a la tardor abans del 15 de setembre, a NELC tens un 5% de descompte; si ja ets alumne o exalumne, també et beneficiaràs de preus especials. Primer avantatge.

Segon avantatge: la nostra varietat de programes i formats t’ho posa fàcil perquè trobis un que s’ajusti a la teva agitada vida. Segueix llegint per descobrir totes les opcions a la teva disposició.

Els consolidats Expand & Advance Tracks són cursos intensius per a professionals que necessiten l’anglès en el seu treball i no disposen de temps entre setmana. Et permeten completar un nivell en tan sol tres mesos i pots optar per la versió presencial o la semipresencial (blended learning).

Si ets dels que prefereix anar a classe i pots dedicar el divendres a la tarda i el dissabte al matí a millorar el teu anglès, matricula’t en el Fast Track. Pels quetenen problemes per assistir però sí poden practicar a distància entre classes, la solució és l’Autumn Track. Aquest curs semipresencial personalitzat combina la presència a classe amb l’aprenentatge mitjançant la nostra plataforma e-learning (Moodle). Aquest format blended learning et permetrà progressar substancialment de forma ràpida i amb dos blended tracks avançaràs com a mínim un nivell.

Una altra de les nostres modalitats són els cursos Practice & Improve. Quantes vegades t’has dit “L’única cosa que em falta per poder sentir-me còmode en anglès és poder practicar més”? Si t’has sorprès pensant quelcom semblant alguna vegada, aquests programes són la teva resposta. Amb un sol dia a la setmana, podràs mantenir i desenvolupar competències i habilitats de l’anglès orientades especialment a la conversa.

Els formats són dos. Pots triar entre el Executive English i l’Speaking Course. El primer és un curs d’anglès de negocis pensat perquè millors les teves habilitats comunicatives tenint com a focus les reunions, presentacions, negociacions i situacions socials dins de l’àmbit de l’activitat professional. El segon t’ajuda a enriquir la teva fluïdesa en general. Amb el Speaking Course milloraràs la teva expressió oral en una gran varietat de situacions, tant professionals com a socials.

Si per a tu el temps no només és un recurs escàs sinó que a més la teva disponibilitat horària canvia constantment, t’aconsellem que optis pel Language Coaching de NELC. Un programa altament flexible, ideal per a executius atrafegats. Ens adaptem a la teva disponibilitat, necessitats i intensitat desitjada. Estudiant anglès individualment amb un dels nostres experimentats professors faràs grans progressos en poc temps. I recorda que, si a més d’anglès vols aprendre alemany, francès, portuguès, castellà o italià també podem atendre’t de forma personalitzada. Consulta’ns!

I finalment, no podem oblidar-nos d’aquells que necessiten passar els exàmens oficials de Cambridge. T’ajudem a preparar (i a aprovar!) tant el FCE com el CAE. Si busques acreditar el nivell B2 d’anglès del Marc Comú Europeu, apunta’t al curs de preparació del Cambridge English First, programat perquè coincideixi amb les dates dels exàmens de Cambridge. Practicaràs les cinc àrees requerides així com tècniques que t’ajudaran a respondre de manera eficaç.

Si necessites acreditar el nivell exigit per estudiar a l’estranger o treballar en organitzacions internacionals (C1), matricula’t en el curs de preparació del English Cambridge Advanced. Igual que passa amb el FCE, aquest programa també s’ha dissenyat perquè coincideixi amb les dates oficials dels exàmens i per assegurar-te que practiquis totes les àrees sobre les quals t’avaluaran.

No deixis que arribi octubre i l’enrenou del dia a dia faci que desaparegui la determinació i energia que tens ara. Ja saps el ràpid que passa el temps. Com diuen els anglesos “The time is now” i a més, si et matricules abans del 15 de setembre, pots aprofitar-te dels nostres descomptes.

Looking forward to seeing you soon!