El fred ja es aquí! En menys d’un mes estarem immersos en els preparatius nadalencs i pensant ja en els reptes de 2018. Has pensat ja en els teus propòsits d’any nou? Què tal si comences a posar a punt aquest anglès que se’t resisteix o que no tens temps de posar al dia? No et preocupis! Si penses que el teu anglès està tan congelat com el temps, nosaltres t’ajudem a descongelar-ho amb els nostres cursos intensius d’anglès a l’hivern. Veuràs com no tornes a estar paralitzat amb l’idioma mai més.

TRACKS

Si necessites un progrés total i ràpid amb el teu anglès, el millor són els nostres Tracks, cursos intensius amb els quals milloraràs el teu nivell en tan sol 10 setmanes.

Fast Track: és la via més ràpida per progressar en menys de 3 mesos. Practicaràs tots els aspectes de l’anglès de negocis en un ambient dinàmic i envoltat de professionals com tu. Amb el continu feedback dels nostres excel·lents professors, milloraràs tant el teu nivell oral com la gramàtica, el vocabulari, la comprensió i expressió escrita i el listening. Si necessites pujar de nivell el més ràpid possible, aquest és el teu curs. Aquest curs s’imparteix els divendres a la tarda i els dissabtes al matí.

Winter Track: si, per contra, no tens tanta pressa en el teu aprenentatge i necessites més temps lliure, el curs semipresencial és la teva opció. A més de treballar l’anglès en classe, comptaràs amb una part online que et permetrà aprendre al teu ritme. L’assistència és de només una tarda a la setmana (dilluns) i la resta d’hores formatives les completes a través de la nostra plataforma personalitzada Moodle. Veuràs progressar el teu anglès almenys mig nivell en poques setmanes.

SKILLS

Si el teu nivell ja està bastant consolidat però el que necessites és millorar en aquelles habilitats que et permetin desenvolupar-te més còmodament amb l’anglès a la teva feina, els nostres cursos de Skills són el que necessites. Amb aquestes formacions et prepararem per realitzar de manera efectiva presentacions, conference calls, negociacions, etc. i millorar el teu nivell oral.

Executive English: aquest programa està dissenyat per als professionals que volen millorar les seves habilitats i capacitats en anglès de forma ràpida i eficient. Si és el teu cas, en aquest curs practicaràs situacions que tenen lloc en la teva activitat professional com a reunions, presentacions, negociacions, conference calls, etc. Et donarem les eines perquè portis a bon port qualsevol tasca que necessitis realitzar en anglès i puguis expressar-te amb la mateixa soltesa que ho fas en el teu idioma matern.

Speaking Course: en tots els nostres cursos l’expressió oral és un factor clau però en aquesta formació en concret, tota l’atenció se centra en la pràctica parlada de l’anglès. Treballarem exclusivament per a millorar la teva fluïdesa donant-te les eines per millorar les teves habilitats de comunicació i aprendràs noves expressions que et faran millorar amb el teu anglès oral.

Ara només et queda decidir-te. Et quedaràs a casa en el sofà amb la manta o et mouràs per millorar el teu anglès? De tu depèn. Nosaltres, per la nostra banda, només podem prometre’t que t’ajudarem a descongelar el teu anglès aquest hivern.