Sembla que va ser ahir quan estaves menjant el raïm i brindant amb cava per l’any nou, però la veritat és que no va ser ahir sinó fa gairebé nou mesos. I ara, després de les vacances i la ressaca estiuenca, cal tornar a agafar-li el pols a la rutina i reprendre els bons propòsits. I és que el setembre és gairebé com l’any nou, una altra oportunitat per tornar a començar i posar-te les piles amb el que et queda pendent; al cap i a la fi encara tens quatre mesos abans que s’acabi l’any.

Si entre aquests plans que encara estan a la teva agenda es troba el de millorar el teu nivell de l’idioma dels grans -i no tan grans- negocis, de Shakespeare i els Earth, Wind and Fire o passar algun dels exàmens oficials, els cursos de tardor a NELC poden ajudar-te.

Si vols començar com més aviat millor, la nostra oferta de setembre va dirigida als que busquen mantenir el seu nivell d’anglès i actualitzar-lo. El curs September Special de tres setmanes de durada que t’ajudaran a posar-te al dia i estar més que preparat per als nostres cursos d’octubre.

I és que a l’octubre posem tota la carn a la graella. Comencen els nostres Tracks: cursos intensius o semi-intensius amb màxim 10 alumnes per classe i d’una durada d’entre tres i quatre mesos. Els Tracks estan dirigits a tots aquells amb un nivell Intermediate o Advanced. Amb horaris flexibles, segur que trobes un que s’adapta a les teves necessitats. Mira totes les teves opcions: Morning Track, Afternoon Track, Fast Track, Evening Tracks 1 i 2.

Si el que vols és millorar la teva fluïdesa oral, l’Speaking és el curs que busques. En tres mesos estaràs parlant anglès com un veritable Brit. O almenys, molt millor del que ho fas ara. We promise.

Si el que busques és un curs que et permeti perfeccionar les teves habilitats de comunicació en l’entorn laboral per poder expressar-te amb fluïdesa en reunions, presentacions o negociacions, apunta’t al Executive English. Abans de finals d’any l’anglès de negocis i tu sereu bons amics.

I finalment, els exàmens oficials. Com podríem oblidar-nos dels temuts exàmens? A l’octubre t’oferim dos cursos  de dos mesos de durada que t’ajudaran a que enfrontar-te als tests necessaris per superar les proves de Cambridge (tant el FCE com el CAE) sigui molt menys traumàtic del que anticipes i et vagis a casa amb el teu certificat sota el braç.

Si ja has estat alumne de NELC, a més tens un descompte addicional si t’inscrius abans del 18 de setembre. Si no ho has estat encara, no et preocupis! perquè per a tu també tenim descomptes especials.

Say, do you remember, dancing in September…