Se’ns han acabat ja les vacances i hem tornat amb les piles ben recarregades per a afrontar un nou curs a NELC. Com ja és habitual, aquest mes de setembre és el moment en el qual toca fer plans sobretot allò que ens falta per aprendre i millorar. Per a uns, és començar un col·leccionable d’aquestes figurites que tant ens agradaven de petits; per a uns altres, anar al gimnàs; i per a uns altres, com no, donar-li al seu anglès aquesta empenta que necessita perquè el seu dia a dia laboral no sigui tan complicat. No podem ajudar-te a completar la col·lecció ni tampoc a posar-te en forma però amb l’anglès sí que et podem donar un cop de mà. Aquests són els nostres cursos intensius d’anglès perquè li donis ales a l’idioma. Comencem!


FAST TRACK

Què podem explicar-te ja que no sàpigues del nostre curs presencial per excel·lència? Doncs que progressaràs amb el teu anglès de manera ràpida assistint a classe els divendres tarda i els dissabtes al matí en només 10 setmanes. T’ho prometem, se’t passaran volant, i quan acabis la formació, et sorprendràs de com has avançat amb el teu anglès (fins a un nivell complet).

Et recordem de què consta el Fast Track: és un curs enfocat a la pràctica de l’anglès per a la feina i en l’aprenentatge i desenvolupament d’aquelles habilitats necessàries perquè et sentis més còmode comunicant-te en anglès en el teu dia a dia laboral (amb clients, amb col·legues d’altres països, en reunions internacionals o negociacions importants, videoconferències, etc.). Al Fast Track treballaràs totes les àrees de l’aprenentatge: gramàtica, vocabulari, listening, reading i speaking. La part pràctica és fonamental i la desenvoluparàs amb altres professionals com tu, en grups reduïts i un ambient tant dinàmic com professional. Veuràs com en poc temps el teu anglès millora substancialment i superaràs aquestes barreres que t’impedeixen comunicar-te amb solvència en aquest idioma. Aquest és el teu curs si necessites progressar un nivell en poc temps i no tens temps d’assistir a classe entre setmana.

AUTUMN TRACK

El nostre curs semipresencial continua sent l’opció preferida per aquells professionals amb poc temps per a assistir a classe però que no volen perdre l’ocasió de fer un curs amb més alumnes. La formació presencial, un dia a la setmana, es completa amb activitats que realitzen a través de la nostra plataforma Moodle dissenyada en exclusiva per a NELC.

El nostre Autumn Track ofereix també dues sessions de videoconferències que tindran lloc dos dijous dins del calendari. Aquesta activitat es realitza a través d’una plataforma de videoconferència i simularà una situació real de treball. Els alumnes (dividits en dos grups) es connectaran des dels seus respectius ordinadors (a casa o des del seu treball) mitjançant una plataforma online i realitzaran amb el professor una pràctica que podrà ser una reunió, una negociació, una conversa telefònica, etc.

Si, malgrat la intensitat de les nostres formacions, aquests dos cursos no et quadren en la teva atrafegada agenda, contacta’ns per a demanar-nos una proposta personalitzada de classes particulars. Els nostres Language Coaching també estan destinats a aquelles persones que volen aprendre qualsevol altre idioma que no sigui l’anglès: francès, alemany, italià, espanyol per a estrangers… demana’ns l’idioma que necessitis i et fem una proposta totalment a mesura.

Així que ja saps: si ets un professional i l’anglès se’t fa molt coll amunt, nosaltres t’ajudem a fer que enlairi. En res, seràs l’enveja dels teus caps de departament i companys gràcies als teus e-mails perfectament redactats i el teu ampli vocabulari en anglès.