Si se t’ha passat apuntar-te a anglès aquesta tardor, no et preocupis: passades les festes de Nadal tornem amb una altra tanda dels nostres cursos intensius d’anglès, els nostres tracks, aquesta vegada amb una interessant novetat per a tots.

FAST TRACK

El nostre format estrella no varia. Podràs continuar formant-te en anglès per a professionals amb la nostra metodologia d’alta qualitat i en grups reduïts els divendres tarda i dissabtes al matí. Si no coneixes els nostres cursos, són formacions intensives en les quals compartiràs espai amb altres professionals com tu i podràs posar en pràctica tots els aspectes d’anglès (gramàtica, listeningreading i, sobretot, speaking) a més d’adquirir vocabulari d’anglès business que et serà molt útil per al teu dia a dia laboral. A més, les pràctiques en roleplay et posaran en situacions comunes en el treball com poden ser les reunions en anglès.

En 10 setmanes podràs progressar fins a un nivell complet. Algun altre curs et dóna més?

WINTER TRACK – BLENDED

El nostre format semipresencial, amb classes presencials una vegada per setmana i completat amb formació a distància a través de la nostra exclusiva plataforma Moodle, incorpora en aquesta convocatòria una novetat: classes també els divendres tarda. Si ets un professional molt ocupat i no pots venir a classe més que una tarda per setmana, el Winter Track és el teu format. Ara pots triar entre assistir els dilluns, de 18 a 21.30 h o els divendres, de 17.30 a 21 h. La resta de la formació la realitzes online a casa, al teu ritme, amb interessants exercicis de readinglistening, gramàtica i vocabulari per a preparar les següents pràctiques en classe. És un format de classe invertida on la formació presencial serveix, sobretot, per a posar en pràctica els teus coneixements amb la resta de companys, amb el que es converteix en un curs dinàmic i molt participatiu.

Completant aquest curs podràs progressar fins a mig nivell. Qui t’ofereix més en menys temps?

Si estàs interessat, contacta amb nosaltres per a realitzar l’entrevista personal + prova de nivell amb els nostres professors, que t’assessoraran sobre quina formació et convé més segons les teves necessitats i disponibilitat. I recorda: si et matricules fins del 20 de desembre, gaudiràs del nostre Early Bird, un descompte per matrícula anticipada (només per a particulars). No ho deixis per a quan no hi hagi places disponibles!