ELC Brighton

NELC té un acord amb de col·laboració amb l’English Language Centre (ELC), escola de formació en anglès en Brighton. ELC realitza cursos d’anglès intensius per a executius a l’estranger i facilita així mateix allotjament i activitats en el temps lliure. És una opció perfecta per a aquells professionals que disposin d’una a dues setmanes per realitzar un curs intensiu d’anglès a l’estranger en format intensiu.

La formació de ELC abasta des de cursos d’anglès general (General English), anglès per als negocis (Business English), preparació d’exàmens oficials (Examinations), etc. Aquells professionals que vulguin una immersió a Gran Bretanya també poden apuntar-se als cursos fets a mida (Tailormade), indicats per satisfer les necessitats específiques d’un col·lectiu professional particular.

D’entre aquestes formacions, destaquem tres cursos d’English for Business:

Executive Mini Group (EMG): dissenyats per a professionals altament motivats que volen focalizar-se de manera intensiva en l’anglés business en grups reduïts Màx. 4 alumnes.

Executive Mini Groups + One-to-One (EMGO): aquesta opció permet als assistents als Executive Mini Groups un enfocament específic per a les seves necessitats en formacions one-to-one després de realitzar el curs grupal. Màx. 4 alumnes.

Combined General + Executive English (CGX): dirigits a professionales que vulguin millorar el seu nivell general d’anglès i incloure un significant número d’elements de l’anglès de negocis en grups reduïts. Màx. 12 alumnes.

Brighton és una ciutat de la costa, situada a 1 hora en tren de Londres i a 30 minuts en tren des de l’aeroport de Gatwick. La seva localització la converteixen en una molt bona opció per a tot aquell que vulgui estudiar anglès a l’estranger. ELC disposa, a més, d’un altre centre a Eastbourne (a 50 minuts de Brighton).

I si el que vols és realitzar una escapada per aprendre anglès  amb tota la teva família o busques centre per a que els teus fills estudiïn anglès unes setmanes a l’estranger, ELC realitza també cursos per a joves a partir de 16 años.

Per matricular-te en aquests cursos o rebre informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem del procediment a seguir.

Contacte

  • D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de New Executive Language Centre S.C.C.L (NELC), amb la finalitat d'enviar-li comunicacions al seu correu electrònic, correu postal o via telefònica en relació a activitats realitzades per part de NELC o informació d'interès en relació a la nostra entitat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals i el compliment d'obligacions legals. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça info@nelc.es. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte pel compliment d'obligacions legals. Preguem comuniqui de forma immediata a info@nelc.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal a tot moment.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.