Tenim dues notícies per a tu, una bona i una dolenta. La dolenta és que l’anglès no es domina d’un dia per l’altre, però la bona és que si persisteixes, al final arriba un moment en què sents que has deixat de traduir mentalment i no necessites llegir els subtítols de les pel·lícules.

Si vols que 2016 marqui un abans i un després en el teu desig de dominar l’anglès, estàs al lloc adequat. Mira la gran oferta de cursos que t’hem preparat a NELC per aquest hivern. Sigui quina sigui la teva disponibilitat horària, tenim un curs a la teva mida.

Seguim amb una de les nostres ofertes més populars, els nostres cursos Expand & Advance per als que busquen avançar de nivell són la millor opció. Per exemple, si no pots dedicar temps a l’anglès entre setmana, et proposem el Fast Track, la manera més ràpida de millorar les teves habilitats i aptituds en anglès, i amb un format intensiu que et permet assistir a classe només els divendres a la tarda i els dissabtes al matí. Si, per contra, pots dedicar-nos 5 o 6 hores setmanals, llavors potser prefereixis un dels altres Tracks. Els realitzem al matí (Morning Track), a la tarda (Afternoon Track) i a la nit (Evening Track) i són cursos semi-intensius dissenyats per a professionals amb poc temps però amb els quals aprendràs un anglès pràctic que podràs utilitzar immediatament al teu treball.

Si, en canvi, ja et sents còmode amb el teu nivell d’anglès però el que et cal és perfeccionar les teves habilitats de comunicació en l’entorn laboral, els cursos Practise & Improve t’ajudaran a assolir aquest objectiu. Un dia a la setmana és tot el que necessites per millorar la teva fluïdesa, la teva pronunciació i la teva capacitat de comunicació amb el nostre curs Speaking. Si vols millorar les competències comunicatives que resulten útils en reunions, presentacions, negociacions i situacions socials que tenen lloc en el desenvolupament de la teva activitat professional, llavors ¡no perdis el temps! El 15 de gener comencen les nostres classes d’Executive English, un programa dissenyat per a aquells professionals que necessiten l’anglès com a eina de treball i desitgen estar el millor preparats possible per afrontar aquest repte.

A més, al 2016 llançament de nous cursos. Fes un cop d’ull a les nostres Masterclasses, seminaris específics de cinc sessions cadascun per a professionals amb nivell B2 i amb poca disponibilitat horària. Cada un es centra en una habilitat concreta perquè l’idioma no sigui un impediment a l’hora de demostrar el teu bon fer professional. Meetings és un seminari enfocat a tot el relacionat amb l’abans, el durant i el després d’una reunió de treball amb l’ànim de millorar la teva precisió, fluïdesa i la seguretat en tu mateix. En Negotiations ens centrem en que adquireixis les eines necessàries per poder convertir-te en un negociador efectiu i eficaç. I finalment, Presentations és un mòdul altament participatiu l’objectiu és augmentar la teva fluidessa oral i la teva autoconfiança i amb el qual també obtindràs eines perquè les teves presentacions tinguin una estructura atractiva i siguin més efectives.

Així que aquest any nou, demana-li als Reis el curs d’anglès que més t’interessa i de la resta ja ens ocupem nosaltres!