Aquest deixeble tardà d’anglès també confessa ser un etern estudiant: “Només els anglesos nadius poden estar satisfets amb el seu nivell d’anglès. A la resta, en major o menor mesura, ens queda l’esforç de seguir intentant millorar el nivell contínuament”.

Entrevistem al CEO de Roca Corporació Empresarial i estudiant de NELC, Ramon Asensio, sobre la seva experiència com a alumne del nostre Language Coaching i de per què va decidir que el Fast Track de NELC era la solució perfecta perquè el nivell d’anglès dels seus empleats estigués a l’alçada de les demandes del competitiu mercat internacional.

NELC: Com és d’important dominar l’anglès per al teu futur professional?
RAMON: Òbviament avui dia és essencial el coneixement de l’idioma anglès. En el meu cas, ho necessito per comunicar-me amb les empreses internacionals del grup, negociacions … etc.

N:Quants anys portes estudiant l’anglès?
R: Fa anys a Espanya, estudiàvem francès com a segona llengua, així que em vaig posar a estudiar anglès molt tard i des que vaig començar no he deixat de estudiar-lo.


N: Has estat alumne d’altres centres d’idiomes?
R: Si, principalment de l’escola d’idiomes d’ESADE.

N: Per què vas triar NELC?
R: NELC sembla continuar amb la política d’ESADE i oferir la mateixa qualitat.

N: Què destacaries de la nostra metodologia?
R: La flexibilitat, varietat i adaptació a les necessitats de l’alumne.

N: Què destacaries del nostre professorat?
R: La seva professionalitat. Comprenen les necessitats dels estudiants i adapten les classes per cobrir aquestes necessitats. Les sessions són sempre agradables i l’ambient és bo.

N: Aquest trimestre, 25 alumnes de Roca estan estudiant el Fast Track els divendres a la tarda i els dissabtes al matí a les instal·lacions de NELC. Per què ha apostat Roca per aquest format a NELC?
R: Roca ha estat molt satisfet durant anys amb els programes Fast Track d’ESADE i ara NELC ens ofereix el mateix format, amb els mateixos professors i la mateixa metodologia. Creiem en el format de NELC perquè és intensiu i s’adapta a l’horari dels empleats; els permet compatibilitzar les seves responsabilitats de treball amb la millora contínua de l’anglès, fins i tot en el cas d’aquells que han de viatjar freqüentment. En la nostra experiència és un mètode que realment funciona.

Nom: Ramon Asensio
Professió: CEO, Roca Sanitari
Empresa: Roca Corporació Empresarial, SA
Alumne de NELC des de: setembre de 2015
Programa/s realitzat/s: Language Coaching
Professor: Guy Lansing
Durada: 3 mesos