Clases d’idiomes i serveis per a empreses

En NELC som conscients de la barrera que pot suposar en anglès i altres idiomes per a les empreses que desitgen expandir els seus negocis a l’estranger o per a aquelles companyies que necessiten cobrir llocs clau en l’empresa amb professionals que tinguin el nivell requerit i les habilitats necessàries per a comunicar-se efectivament en una llengua que no és la seva nadiva.

Aquí podràs trobar les solucions que t’oferim per a ajudar-te a suprimir aquesta barrera. Els nostres cursos (In Company, en NELC i classes particulars, tant online com presencials) i el nostre servei de proves de nivell, tots realitzats per professionals experts en l’ensenyament d’idiomes de qualitat, és el que necessites perquè el teu negoci creixi.

Què podem fer per la teva empresa?

Z

Venç les teves barreres comunicatives: t’ajudem a expressar-te de manera solvent perquè et sentis segur i vencis les teves pors.

Z

T’ajudem al fet que creixin les teves vendes: la qualitat de les nostres formacions es traduirà en un augment del volum de negoci de la teva empresa.

Z

Reunions més eficients: tant si assisteixes com si la dirigeixes, t’ajudarem al fet que et sentis còmode i t’expliquis perfectament.

Z

Excel·lent retorn de la inversió: amb les nostres formacions no sentiràs que has invertit uns diners per a res.

Z

No més por a les presentacions: et formarem perquè deixis enrere els bloquejos en les teves exposicions orals.

Z

Consultoria d’idiomes: analitzem les necessitats de la teva empresa i elaborem el vostre pla de formació en idiomes.

Aquestes són algunes de les empreses que han confiat en nosaltres