Aquesta tardor, salvem les distàncies amb el teu anglès

2020 està sent un any atípic en què tothom s’està adaptant a la nova normalitat imposada per la situació sanitària actual. Ja en ple mes de març, l’ensenyament en general es va enfronta al repte de no poder realitzar classes presencials i en NELC vam apostar de seguida pel format face-to-face online en què ja anàvem treballant temps enrere. El resultat va ser que vam poder reconvertir ràpidament les classes al format de videoconferència en temps real sense que això minvés una mica la qualitat de les nostres formacions.

Aquest ha estat sempre el nostre repte: que les classes a distància tinguin exactament el mateix estàndard de qualitat que les nostres formacions presencials. I ho hem aconseguit: els nostres alumnes han quedat molt satisfets amb el desenvolupament en línia de les classes, cosa que els ha permès no perdre el ritme i seguir progressant amb els seus idiomes.

El nostre repte actual és seguir oferint als nostres clients els cursos trimestrals que des del 2013 (i des de molt abans, en la nostra anterior etapa a ESADE) veníem desenvolupant. Per això, aquesta tardor salvem les distàncies amb el teu anglès amb el nostre Autumn Track Live Online. Si no has realitzat cap dels nostres cursos “blended” o totalment en línia, només has de saber que són formacions 100% a distància, amb classes en temps real d’1:30 h en dues sessions setmanals (3 hores en total), amb inici en octubre i final abans de Nadal. Aquest curs, com totes les nostres formacions, està dirigit a professionals que necessitin el seu anglès a la feina i desitgin vèncer les barreres que els limiten en el seu dia a dia laboral. A la nostra magnífica plataforma Moodle, trobaràs a enllaç a sistema de videoconferència, a través del qual es realitzaran les classes en directe, i entre classes, el professor/a et deixarà un seguit de material perquè puguis treballar la sessió següent. L’enfocament de cada sessió virtual està sempre centrat a millorar les teves habilitats de comunicació mitjançant la pràctica contínua en reunions, role-plays, debats, presentacions i resolució de problemes. Se’t farà feedback continu sobre els teus errors lingüístics, així com consells per avançar el més ràpid possible dins del teu aprenentatge individual. Gràcies a aquest enfocament, guanyaràs confiança i seràs més capaç de participar en situacions en el món real, a la feina.

Els grups en el nostre curs Autumn Track Live Online són petits, amb un màxim de 8 persones, i les classes es duen a terme en un ambient agradable, seriós i dinàmic.

Si vols apuntar-te a aquest curs per videoconferència en temps real, no ho dubtis i omple aquest formulari. Si no has fet un curs amb nosaltres mai o fa més de 6 mesos que no estudies en NELC, et farem una entrevista personal sense compromís i 100% a distància. Així, sabrem ràpidament quin és el teu nivell d’anglès i podràs apuntar per començar a millorar l’idioma. I recorda, si et matricules fins al 21 de setembre, tens un 5% de descompte ‘Early Bird’*!

* Descompte aplicable només a alumnes particulars. Per descomptes a empreses, contacta amb nosaltres.