In Company en Aula Virtual – Formació d’idiomes a distància per a empreses

En NELC oferim formació d’idiomes a distància per a empreses amb els mateixos estàndards d’alta qualitat que els nostres cursos presencials.

Al contrari que el model tradicional de cursos online, plataformes amb teoria explicada mitjançant vídeos i complementada amb exercicis interactius per a l’alumne, les nostres formacions segueixen la nostra exclusiva metodologia face-to-face online, classes en temps real amb el formador en una aula virtual com si d’una classe presencial es tractés.

Les empreses que desitgin formar als seus treballadors en idiomes, poden optar per les nostres formacions per a avançar de nivell, tant en el seu format grupal com individual, o pels nostres cursos d’habilitats de Business English.

Classes per videoconferència en temps real a través de la plataforma BigBlueButton integrada en el nostre Moodle.

Les nostres classes a distància tenen la mateixa alta qualitat que les nostres formacions presencials In Company.

Professors nadius amb alta experiència en l’ensenyament d’idiomes en empreses de tots els sectors.

Classes bonificables a través de Fundae. Et facilitem la informació perquè la teva empresa tramiti la bonificació o, en cas que no disposeu d’un responsable d’aquest tràmit, et posem en contacte amb una empresa que pot fer-ho per tu (amb cost addicional a càrrec d’aquesta empresa partner).