In Company – Classes d’idiomes per a empreses

Classes d'anglès per a empreses

Classes d’idiomes per a empreses, adaptades a les necessitats de grups o individus, i basades en la nostra àmplia experiència amb companyies de molts sectors diferents.

Si necessites ajuda complementària per a preparar una presentació o si un grup de la teva empresa desitja millorar unes certes habilitats útils en reunions, negociacions per telèfon, situacions socials en l’àmbit de la seva activitat professional, o la seva capacitat d’expressió escrita, podem ajudar-te. Aquestes classes poden combinar-se amb els nostres cursos d’anglès en aula virtual amb la finalitat d’oferir-te la màxima flexibilitat i varietat.

Què t’oferim?

Z

Classes presencials grupals

Z

Classes en Aula Virtual grupals

Z

Formacions en habilitats de negocis (Business Skills) grupals 

Z

Formacions one-to-one (Language Coaching) presencials 

Z

Formacions one-to-one (Language Coaching) en Aula Virtual

Z
Formacions en anglès i altres idiomes (francès, espanyol per a estrangers, alemany, italià, portuguès, etc).
 

No només impartim classes d’anglès sinó també d’altres idiomes (francès, espanyol per estrangers, alemany, italià, portugués, etc). L’organització i el preu d’aquests cursos es determinen en funció del que se sol·liciti.

Totes les nostres formacions són bonificables a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo – Fundae. 

Per a qualsevol consulta, contacta amb nosaltres.

“Formar-se amb NELC significa una millor preparació dels nostres treballadors amb l’anglès i el francès, tant pel que fa als seus actuals càrrecs com pels llocs que ocuparan al futur dins de la nostra companyia. Les classes són molt dinàmiques, tenen una estructura molt clara i ben plantejada i la seva metodologia està molt enfocada a la pràctica diària dels idiomes a la feina.”

Mireia García

HR Development, Cirprotec

“De NELC m’agrada aquesta interacció constant professor-estudiant per saber la seva opinió sobre el contingut de les classes i així anar adaptant-lo a les necessitats de l’alumne i de l’empresa.”

Javier Comín

Director Financer, Col·legi Censors Jurats de Comptes de Catalunya

Contacte

  • D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de New Executive Language Centre S.C.C.L (NELC), amb la finalitat d'enviar-li comunicacions al seu correu electrònic, correu postal o via telefònica en relació a activitats realitzades per part de NELC o informació d'interès en relació a la nostra entitat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals i el compliment d'obligacions legals. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça info@nelc.es. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte pel compliment d'obligacions legals. Preguem comuniqui de forma immediata a info@nelc.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal a tot moment.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.