In Company – Classes d’idiomes per a empreses

Classes d'anglès per a empreses

Classes d’idiomes per a empreses, adaptades a les necessitats de cada grup o individu i basades en la nostra àmplia experiència amb companyies de sectors molt diversos.

Si necessites una ajuda complementària per preparar una presentació, o si un grup de la teva empresa desitja millorar la seva expressió escrita o bé determinades competències que li poden ser útils en reunions, negociacions telefòniques o situacions socials en l’àmbit professional, et podem ajudar. Aquest tipus de classes es poden combinar amb els nostres cursos d’anglès habituals a fi d’oferir-te la màxima flexibilitat i varietat. Aquestes classes poden ser grupals o individuals (Language Coaching). Les formacions In Company normalment s’imparteixen a les instal·lacions de l’empresa. No només impartim classes d’anglès sinó també d’altres idiomes (francès, espanyol per estrangers, alemany, italià, portugués, etc). L’organització i el preu d’aquests cursos es determinen en funció del que se sol·liciti.

Totes les nostres formacions són bonificables a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo – Fundae. 

Per a qualsevol consulta, contacta amb nosaltres.

“Formar-se amb NELC significa una millor preparació dels nostres treballadors amb l’anglès i el francès, tant pel que fa als seus actuals càrrecs com pels llocs que ocuparan al futur dins de la nostra companyia. Les classes són molt dinàmiques, tenen una estructura molt clara i ben plantejada i la seva metodologia està molt enfocada a la pràctica diària dels idiomes a la feina.”

Mireia García

HR Development, Cirprotec

“De NELC m’agrada aquesta interacció constant professor-estudiant per saber la seva opinió sobre el contingut de les classes i així anar adaptant-lo a les necessitats de l’alumne i de l’empresa.”

Javier Comín

Director Financer, Col·legi Censors Jurats de Comptes de Catalunya