Language Coaching – Classes particulars

Coaching d’anglès

Les nostres classes particulars d’idiomes (Language Coaching) et donen l’oportunitat de centrar-te en les teves necessitats específiques amb la llengua. En aquesta formació individual, rebràs constantment correccions, informació i assessorament dels nostres professors altament qualificats perquè aconsegueixis els resultats que esperes. Les sessions de Language Coaching es configuren totalment a mida. Aquest tipus de formació és la solució òptima per a professionals amb una agenda molt atapeïda i, per tant, temps limitat per a l’estudi. La total flexibilitat d’aquest format permet que siguis tu qui triï el nombre d’hores, l’horari i el format (per videoconferència o presencial*).

Contacta amb nosaltres per a una proposta a mida de les teves necessitats formatives a través d’aquest formulari o en el nostre xat web.

* Les classes presencials s’impartiran en les instal·lacions del client sempre que es puguin garantir les mesures sanitàries anti-COVID.

Classes one-to-one a distància (a través de videoconferència en temps real: modalitat face-to-face online) o presencials en instal·lacions del client (sempre que es puguin garantir les mesures anti-COVID).

U

Ens enfoquem a treballar aquelles àrees que necessites millorar amb l’idioma: conversa, gramàtica, presentacions, fluïdesa…

Formacions totalment a mida: ens adaptem als teus horaris, a la intensitat que necessitis i al teu ritme d’aprenentatge. Tu tries dia, hora i format.
 

Metodologia ESADE Idiomes que és tota una garantia d’èxit. Professors altament qualificats, amb experiència en la formació de professionals de diferents sectors.

Foto de RODNAE Productions en Pexels

Durada de les classes

Language Coaching online: durada mínima 1 hora per sessió.
Language Coaching presencial (instal·lacions del client): durada mínima 1:30 hora per sessió.

A més dels nostres cursos d’anglès, en NELC també impartim classes particulars d’idiomes com a francès, alemany, italià, català o espanyol per a estrangers.

Si estàs interessat en un Language Coaching d’anglès o de qualsevol altre idioma, contacta amb nosaltres i t’informarem de la disponibilitat. L’organització i el preu d’aquesta formació es determinen en funció del que se sol·liciti.

“El que fa únic a NELC és la qualitat i rellevància del seu programa formatiu, la seva metodologia, professionalitat i els seus professors. Tot això dona com a resultat un significatiu progrés el teu aprenentatge. No hi ha un altre centre que aconsegueixi tant. El recomano totalment”.

Constantí Serrallonga

Director General, Fira de Barcelona

“El meu professor no només es nadiu de parla anglesa, sinó que també és un excel·lent professional de l’ensenyament en general. Això realment va marcar la diferència. Ha estat el primer cop que no m’he avorrit a classe d’anglès. Ho dic de debò”. 

Francina Valls

Directora de RRHH, Criteria Caixa

“De la metodologia de NELC destacaria el tracte individualitzat que busca identificar les necessitats de cada estudiant i adaptar els continguts a aquestes necessitats. L’experiència i competència i també la visió de l’ensenyament de l’anglès com una experiència d’aprenentatge més enllà de la mera gramàtica o del vocabulari.”

Rafael Parra

Director , Banc de Sang i Teixits - Hospital Vall d’Hebron

Contacte

  • D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de New Executive Language Centre S.C.C.L (NELC), amb la finalitat d'enviar-li comunicacions al seu correu electrònic, correu postal o via telefònica en relació a activitats realitzades per part de NELC o informació d'interès en relació a la nostra entitat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals i el compliment d'obligacions legals. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça info@nelc.es. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte pel compliment d'obligacions legals. Preguem comuniqui de forma immediata a info@nelc.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal a tot moment.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.