Coaching d’anglès

LANGUAGE COACHING – COACHING D’ANGLÈS

El format Coaching d’Anglès et dóna l’oportunitat de centrar-te en el que és més important per a tu. És un curs individual amb excel·lents formadors, altament qualificats i amb experiència que sempre et donaran la màxima atenció personal que necessitis per progressar. Rebràs constantment les correccions, informació i assessorament per garantir els resultats que esperes.

Les sessions individualitzades de Language Coaching poden organitzar-se on i quan vulguis, amb continguts dissenyats a mida. Aquest tipus de formació és la solució òptima per a professionals amb una agenda molt atapeïda i, per tant, amb temps limitat per a l’estudi. La total flexibilitat d’aquest format permet que siguis tu qui esculli el número d’hores, l’horari i el lloc on rebis les classes.

Els nostres Coaching d’Anglès posen l’èmfasi en parlar directament amb el teu professor i et permetran obtenir respostes clares a totes les teves preguntes. Les sessions se centraran en la comunicació, de manera que et sentiràs més segur i t’expressaràs amb més eficàcia cada vegada que necessitis parlar anglès.

La formació one-to-one t’ajudarà a parlar anglès amb fluïdesa i confiança. Reduiràs el nombre d’errors que facis, aprendràs gramàtica d’una manera clara, agradable i ampliaràs el teu vocabulari. També realitzem un enfocament constant en la pronunciació perquè milloris amb força rapidesa i t’asseguris que la gent t’entén en qualsevol situació.

Els materials que utilitzem, desenvolupats per professors d’ESADE durant molts anys, asseguren que el teu curs de Language Coaching sigui pràctic i agradable. Vídeos, àudios i textos se centraran en el vocabulari que realment necessites i les activitats que realitzaràs es basaran exactament en el tipus de situacions que puguis trobar-te tant a la feina com en la teva vida personal.

La formació de Language Coaching amb un dels nostres experimentats formadors altament qualificats et permetrà fer grans progressos en un curt període de temps perquè puguis centrar-te en el teu treball i no hagis de preocupar-te pel teu anglès.

Els nostres Language Coaching també s’imparteixen en altres idiomes, com alemany, francès, espanyol, portuguès i italià.

L’organització i el preu d’aquests cursos es determinen en funció del que se sol·liciti. Per a més informació, pots demanar una entrevista gratuïta i sense compromís amb NELC.

“De la metodologia de NELC destacaria el tracte individualitzat que busca identificar les necessitats de cada estudiant i adaptar els continguts a aquestes necessitats. L’experiència i competència i també la visió de l’ensenyament de l’anglès com una experiència d’aprenentatge més enllà de la mera gramàtica o del vocabulari.”

Rafael Parra

Director de la Divisió de Coagulopaties Congènites, BST-Hospital Vall d’Hebron

Contacte