Coaching d’anglès

Language Coaching – Classes particulars

El format Coaching d’Anglès et dóna l’oportunitat de centrar-te en el que és més important per a tu. És un curs individual amb excel·lents formadors, altament qualificats i amb experiència que sempre et donaran la màxima atenció personal que necessitis per progressar. Rebràs constantment les correccions, informació i assessorament per garantir els resultats que esperes.

Les sessions individualitzades de Language Coaching poden organitzar-se on i quan vulguis, amb continguts dissenyats a mida. Aquest tipus de formació és la solució òptima per a professionals amb una agenda molt atapeïda i, per tant, amb temps limitat per a l’estudi. La total flexibilitat d’aquest format permet que siguis tu qui esculli el número d’hores, l’horari i el lloc on rebis les classes.

Recorda que aquestes formacions one-to-one poden impartir-se tant de manera presencial com a distància a través del nostre sistema d’aula virtual (face-to-face online).

Els nostres Coaching d’Anglès posen l’èmfasi en parlar directament amb el teu professor i et permetran obtenir respostes clares a totes les teves preguntes. Les sessions se centraran en la comunicació, de manera que et sentiràs més segur i t’expressaràs amb més eficàcia cada vegada que necessitis parlar anglès.

La formació one-to-one t’ajudarà a parlar anglès amb fluïdesa i confiança. Reduiràs el nombre d’errors que facis, aprendràs gramàtica d’una manera clara, agradable i ampliaràs el teu vocabulari. També realitzem un enfocament constant en la pronunciació perquè milloris amb força rapidesa i t’asseguris que la gent t’entén en qualsevol situació.

Els materials que utilitzem, desenvolupats per professors d’ESADE durant molts anys, asseguren que el teu curs de Language Coaching sigui pràctic i agradable. Vídeos, àudios i textos se centraran en el vocabulari que realment necessites i les activitats que realitzaràs es basaran exactament en el tipus de situacions que puguis trobar-te tant a la feina com en la teva vida personal.

La formació de Language Coaching amb un dels nostres experimentats trainers altament qualificats et permetrà fer grans progressos en un curt període de temps perquè puguis centrar-te en el teu treball i no hagis de preocupar-te pel teu anglès.

A més dels nostres cursos d’anglès, en NELC també impartim classes particulars d’idiomes com francès, alemany, italià o espanyol per estrangers. Si estàs interessat en un Language Coaching d’anglès o qualsevol altre idioma, contacta amb nosaltres i t’informarem. L’organització i preu d’aquesta formació es determinen en funció del que se soliciti. 

“El que fa únic a NELC és la qualitat i rellevància del seu programa formatiu, la seva metodologia, professionalitat i els seus professors. Tot això dona com a resultat un significatiu progrés el teu aprenentatge. No hi ha un altre centre que aconsegueixi tant. El recomano totalment”.

Constantí Serrallonga

Director General, Fira de Barcelona

“El meu professor no només es nadiu de parla anglesa, sinó que també és un excel·lent professional de l’ensenyament en general. Això realment va marcar la diferència. Ha estat el primer cop que no m’he avorrit a classe d’anglès. Ho dic de debò”. 

Francina Valls

Directora de RRHH, Criteria Caixa

“De la metodologia de NELC destacaria el tracte individualitzat que busca identificar les necessitats de cada estudiant i adaptar els continguts a aquestes necessitats. L’experiència i competència i també la visió de l’ensenyament de l’anglès com una experiència d’aprenentatge més enllà de la mera gramàtica o del vocabulari.”

Rafael Parra

Director , Banc de Sang i Teixits - Hospital Vall d’Hebron

Contacte

  • D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de New Executive Language Centre S.C.C.L (NELC), amb la finalitat d'enviar-li comunicacions al seu correu electrònic, correu postal o via telefònica en relació a activitats realitzades per part de NELC o informació d'interès en relació a la nostra entitat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals i el compliment d'obligacions legals. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça info@nelc.es. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte pel compliment d'obligacions legals. Preguem comuniqui de forma immediata a info@nelc.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal a tot moment.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.