La vida ens deu una primavera. Segur que ho penses després de la que vivim en 2020, en la qual el confinament ens va deixar sense poder gaudir completament d’una de les estacions més boniques de l’any. Pot ser que tu siguis de les persones que prefereixen el fred i odies les al·lèrgies, però de totes maneres estem segurs que enguany estaràs esperant-la amb ganes.

Nosaltres també volem que gaudis de la primavera però, igual que l’any passat, també volem ajudar-te en aquest període amb el que més necessites: progressar amb el teu anglès de negocis. Tant si ets tu qui necessita millorar l’idioma com si ets responsable de Recursos Humans o Formació d’alguna empresa, ja tenim oberta la matrícula dels nostres cursos d’anglès intensius de primavera Spring Track Live Online, formacions a distància per videoconferència en temps real que permetrà donar l’impuls al teu anglès o al dels teus empleats que es necessita en el dia a dia laboral.

Formació face-to-face online

El Track Live Online és un curs d’anglès per videoconferència, dirigit a persones que treballin i que vulguin progresar amb el seu anglès per a la seva vida professional. Aquesta formació els permetrà millorar les seves habilitats i capacitats amb l’anglès de manera ràpida i eficaç sense la necessitat de fer un curs presencial.

L’enfocament de cada classe virtual està sempre centrat a millorar les habilitats de comunicació mitjançant la pràctica contínua en reunions, role-plays, debats, presentacions i resolució de problemes. Se’t farà feedback continu sobre els errors lingüístics, així com consells per a avançar el més ràpid possible dins de l’aprenentatge individual. Gràcies a aquest enfocament, l’alumne guanyarà confiança i seràs més capaç de participar en situacions en el món real, en el treball.

Si estàs interessat en aquesta formació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem del procés de matrícula. A més, si ets alumne particular, fins al 19 de març tens un 5% de descompte per matrícula anticipada (Early Bird). No ho deixis passar i apunta’t ja als nostres cursos intensius d’anglès de primavera.

Consulta aquí les dates, cost i més informació sobre el curs.

Imagen: Freepik.es