Un any més, obrim la matrícula dels nostres cursos intensius d’anglès d’estiu per a professionals. Les nostres formacions continuen mantenint l’esperit de les nostres formacions trimestrals (Fast Track i Blended Track) però en un format més concentrat d’acord amb els horaris estivals de les empreses. En NELC continuem confiant en els formats que més èxit han tingut entre els nostres clients els últims anys. Te’ls presentem per si encara no els coneixes o no els has cursat.

JULY TRACK:

Aquests cursos intensius d’anglès d’estiu per a professionals són una opció ideal si busques progressar ràpidament en anglès. L’alta intensitat i l’elevada qualitat dels continguts et permetran avançar almenys mig nivell de NELC en només 3 setmanes. Si has estat estudiant la resta de l’any amb nosaltres, aquest curs et permetrà estendre aquest progrés i continuar avançant en el teu aprenentatge durant el mes de juliol. Aquesta formació està enfocada a millorar les teves habilitats de comprensió i expressió oral, així com revisar i ampliar la teva gramàtica i vocabulari. L’horari del curs, de dilluns a dijous de 18 a 21.30h, és compatible amb l’horari de la majoria de les empreses i es basa en una metodologia activa i motivadora, pensada perquè aquest estiu desconnectis del treball i et concentris al 100% en el teu curs d’anglès.

SUMMER SATURATION:

No et perdis un dels programes estrella dels nostres cursos d’estiu. Si el que vols és practicar al màxim el teu anglès per a parlar amb fluïdesa, aquest curs és una opció ràpida, intensa i eficaç per a aconseguir-lo. Amb el Summer Saturation tindràs una experiència d’immersió lingüística total en anglès, tan eficaç com si fessis una escapada d’estiu a l’estranger.

Aquest curs està especialment dissenyat perquè participis activament durant tota la jornada amb una àmplia varietat d’activitats, que inclouen la millora de les teves habilitats amb l’anglès de negocis. L’atenció individual a cada participant està garantida per aprofitar al màxim les activitats orals. Els àpats dels 5 dies de durada de la formació estan inclosos en el cost final.

SEPTEMBER BUSINESS FOCUS:

El September Business Focus és un dels nostres cursos intensius d’anglès d’estiu per a professionals dissenyat per a dotar als participants de les eines necessàries perquè siguin més productius i efectius amb l’anglès en el seu entorn laboral. Cada nivell es focalitza en dues habilitats:

– Intermediate: 4 sessions de meetings i 4 sessions de Telephone and Teleconferencing
– Advanced: 4 sessions de meetings i 4 sessions de Negotiations

Els participants realitzaran tota una sèrie d’activitats i tasques com role-plays i simulacions que els asseguraran un progrés de les seves habilitats en el Business English pràctic. A més, realitzaran un reciclatge i millora de l’anglès que ja coneixen, i aprendran noves estructures gramaticals, vocabulari i expressions per a usar-les en el seu entorn de treball.

Si estàs interessat en alguna d’aquestes formacions, posa’t en contacte amb nosaltres per a matricular-te o per a fer l’entrevista personal amb nosaltres per a avaluar el teu nivell i necessitats amb l’anglès.