Socios de NELC

Ja ho cantava Bob Dylan allà per 1964: The Times They Are A-changin’ . Cinquanta anys més tard, no només han canviat els temps sinó el món. Un món que ara és global i en el qual ja no competeixes només amb els teus veïns sinó amb altres continents. Un món en el qual parlar anglès amb fluïdesa no és una cosa que aporta valor afegit al teu currículum sinó un requisit imprescindible per poder fer negocis internacionalment.

Sabem que els teus compromisos professionals i familiars no et permeten dedicar tot el teu temps a l’aprenentatge de l’anglès i també sabem que necessites dominar aquest idioma d’una vegada per totes per arribar a assolir els teus objectius professionals i accedir a llocs internacionals de responsabilitat.

NELC (New Executive Language Centre) sabem tot això perquè fa molts anys que estem especialitzats en l’ensenyament de l’anglès a professionals, empreses i la comunitat universitària. Som un centre d’idiomes creat per professors de l’antic Executive Language Center d’ESADE i el nostre objectiu és continuar oferint els cursos d’anglès que impartíem a l’ESADE-ELC amb les mateixes garanties de qualitat.

Tots els nostres professors són nadius i compten amb una àmplia experiència de treball tant amb els alumnes i personal intern d’ESADE com amb empreses i altres clients professionals d’aquesta prestigiosa universitat. També són experts en l’ensenyament de l’anglès de negocis i el seu objectiu és que aprofitis al màxim el curs i vegis com el teu anglès progressa ràpidament, i que tancar vendes o crear presentacions en anglès es converteixi en una cosa natural i no el resultat de moltes hores preguntant al teu col·lega anglès (i bilingüe) i consultant diccionaris en línia. El nostre compromís és que des del primer dia aprenguis expressions angleses que puguis incorporar immediatament en la teva vida professional.

Entre els objectius dels nostres professors està oferir-te no només classes pràctiques, sinó que a més siguin dinàmiques i motivadores i et deixin amb ganes de tornar a la següent classe. Es tracta de fer un ús eficient del temps perquè puguis treure-li el màxim profit a les hores que tens per dedicar a l’anglès.

Els teus companys d’aula seran altres professionals com tu encara que procurem que els perfils siguin diversos. El motiu? Per crear un ambient d’aprenentatge més ric i fomentar el networking. Compartireu un objectiu comú: parlar, escriure i comunicar-vos efectivament en anglès i, a més, aprendreu els uns dels altres per al benefici de tots. La meta és que aconsegueixis ampliar els teus objectius professionals.

A més, si tens qualsevol dubte o consulta, tant el nostre professorat com el nostre personal administratiu estan sempre a la teva disposició per atendre’t dins i fora de l’aula.

I recorda:
If your time to you
Is worth savin ‘
Then you better start swimmin ‘
Or you’ll sink like a stone
For the times they are a-changin ‘