Per aquesta Diada de Sant Jordi 2022 (el 23 d’abril) us deixem les nostres recomanacions de llibres en anglès. Feliç lectura!

 

Shuggie Bain, de Douglas Stuart.
És el debut de l’escriptor escocès nord-americà Douglas Stuart, publicat el 2020. Explica la història del menor de tres fills, Shuggie, que creix amb la seva mare alcohòlica Agnes a la classe obrera postindustrial de Glasgow de la dècada dels 80.

The Thursday Murder Club, de Richard Osman.
També és una novel·la debut. Un grup de jubilats (Elizabeth Best, exagent d’intel·ligència; Ron Ritchie, ex sindicalista; Joyce Meadowcroft, exinfermera; i Ibrahim Arif, expsiquiatre) es disposen a resoldre el misteri de l’assassinat d’un promotor immobiliari al luxós poble de Cooper’s Chase, a Kent.

Black Cake, de Charmaine Wilkerson.
La tercera novel·la debut que us recomanem explica la història de fons d’una família afroamericana d’origen caribeny i dos germans que es retroben al funeral de la seva mare després de vuit anys de distanciament, on descobreixen la seva herència inusual.

Americanah, de Chimamanda Ngozi Adichie.
Aquesta novel·la explica la història d’una jove nigeriana que deixa el seu país d’origen per estudiar a una universitat dels Estats Units.