Un any més combatem la calor estival amb les nostres formacions més refrescants: els cursos intensius d’anglès a l’estiu de NELC. Els nostres Summer Courses serveixen perquè professionals treballadors i directius d’empreses de qualsevol sector posin a punt el seu anglès i hi progressin durant els mesos d’estiu. Aprofitant els horaris intensius de bona part de les empreses durant els mesos de juliol, agost i setembre, us portem dues formacions que de ben segur us serviran per donar l’impuls necessari a l’idioma abans de l’inici dels nostres cursos trimestrals.

SUMMER LIVE ONLINE
Igual que les formacions English Live Online, el Summer Live Online és un curs d’anglès en aula virtual (face-to-face online) de 4 setmanes de durada, amb sessions de 2 hores de durada tan sols dues tardes per setmana. Són formacions en temps real a què es pot assistir des de casa o des del treball a través de la nostra plataforma exclusiva de videoconferència. A les sessions, els i les participants treballaran situacions amb l’anglès que poden succeir al seu dia a dia laboral, posant èmfasi en la pràctica oral juntament amb altres professionals de diferents sectors. Així mateix, rebran feedback continu del seu professor/a i podran completar la formació amb amenes activitats entre sessions.

 

Hi ha dues edicions d’aquesta formació (juliol i setembre) i l’assistent pot decidir apuntar-se a una o totes dues, ja que els continguts seran diferents. Per matricular-te, els participants només han de fer una prova per conèixer-ne el nivell i disposar d’una connexió a internet estable i un equip informàtic (preferiblement, ordinador amb càmera web i micròfon) i moltes ganes de millorar el seu anglès laboral.

SUMMER SATURATION
I finalment, després de dos anys de pandèmia, torna un dels nostres cursos intensius d’anglès a l’estiu més estimats: el Summer Saturation. És un curs presencial de format superintensiu, amb classes matí i tarda durant 5 dies. En aquestes formacions, treballarem de forma molt intensiva amb l’anglès en grups reduïts i incloent els àpats dins del cost del curs, espai on els alumnes també practicaran anglès amb els seus trainers. Les places d’aquesta formació estan subjectes a disponibilitat per nivells (de B1 a C2), així que si tu o algun empleat de la teva empresa hi està interessat, contacta com més aviat millor amb nosaltres.

En aquest cas, també hi ha dues convocatòries, una al juliol i una altra a l’agost.

 

Així que ara només toca tenir moltes ganes d’aprendre, millorar i, sobretot, gaudir amb l’anglès. Demanan’s més informació per a matricular-te en aquest i altres cursos aquí.