Per què escollir-nos?

Beneficis d’estudiar a NELC

Els beneficis de fer un curs a NELC se centren principalment en l’atenció personalitzada. Després de l’anàlisi de necessitats, el professor podrà triar les activitats i estructurar el curs amb més precisió. Els nostres cursos inclouen suport en línia perquè segueixis aprenent durant els dies que no tens classes. S’ofereix una plataforma de Moodle, per a la interacció i l’activitat digital fora de l’aula per donar suport a l’experiència d’aprenentatge presencial.

Els teus progressos seran avaluats durant el curs i també tindràs l’oportunitat de mantenir diverses tutories amb el teu professor per comentar el teu progrés i assoliment.

Formació d’alta qualitat i relacionada amb l’activitat professional o ús personal.

Professors natius, competents i amb més de 15 anys d’experiència.

Metodologia basada en la dinàmica de grups per afavorir l’aprenentatge de forma eficaç. Desenvolupada durant la nostra anterior etapa a ESADE Idiomas.

Classes altament participatives. Especial èmfasi en les habilitats de comunicació.

Continguts rellevants i adaptats a les necessitats específiques del client.

Ambient acollidor, seriós i centrat en el treball.

El nostre compromís

A NELC creiem que un bon servei, no passa únicament per recomanar un bon curs d’idiomes, sinó el millor programa d’idiomes i la millor experiència per als nostres clients.

El nostre compromís és que des del primer dia de classe aprendràs expressions angleses que podràs incorporar immediatament en la teva activitat professional, que tancar vendes o crear presentacions en anglès es converteixi en alguna cosa natural.

 

 

Una experiència que ens avala

NELC és un centre d’idiomes fundat en 2013 per professors de l’antic Executive Language Center d’ESADE. Estem especialitzats en l’ensenyament de l’anglès a professionals, empreses i la comunitat universitària, i tenim una àmplia experiència en la formació de professorat en l’àmbit universitari. És un orgull per a nosaltres haver estat associats amb els prestigiosos cursos de ESADE Idiomas i ens complau continuar amb aquesta oferta al nostre centre amb les mateixes garanties de qualitat.

Tots els nostres professors són natius i tenen més de 15 anys d’experiència tant amb alumnes i personal intern de ESADE, com amb empreses i altres clients professionals d’aquesta prestigiosa universitat. En aquest sentit, el nostre grau d’experiència en el sector de l’ensenyament d’idiomes d’alta qualitat ens avala.

Sabem orientar de forma ràpida, precisa i eficaç a qualsevol client com a resultat de la nostra àmplia experiència de treball. Les necessitats dels professionals del nostre país, el futur laboral i de l’educació, les exigències actuals i els canvis socials, entre altres aspectes, ens han proporcionat una visió ràpida i global del mercat.