S’ha obert un lloc important en la teva empresa i necessites que la persona que l’ocupi tingui un bon nivell d’anglès, però no només això: necessites que la persona tingui les habilitats necessàries per a poder negociar amb clients a l’estranger i dominar diversos aspectes de la llengua anglesa és totalment imprescindible. Tant si promocionaràs a un empleat intern com si decideixes contractar a un nou treballador, t’enfrontes al problema clau: com sé si aquest professional té les competències lingüístiques adequades? I encara més important, d’on trec el temps i com avaluo al candidat?

Segur que si ets responsable de Recursos Humans d’una empresa, t’ha pogut passar això. A més, el temps corre en contra teva i necessites ja tenir resolt el problema. Una opció seria confiar en Laura, aquesta treballadora de la teva empresa que ha viscut diversos anys als EUA i té un bon nivell d’anglès, però aquesta no sol ser la millor opció per a ser just amb els candidats o garantir el nomenament de la persona ideal. Aquí et deixem alguns consells perquè trobar el professional amb l’anglès més adequat no et resulti difícil:

El primer i essencial és deixar-ho tot en mans de professionals en l’avaluació del nivell d’idiomes, experts que tindran les eines per a mesurar amb precisió les habilitats dels teus candidats. A més, són experts que sabran com mesurar els diferents aspectes de la comunicació oral i escrita, ja que la teva empresa necessitarà persones que poden expressar-se no solament amb soltesa però també amb precisió, flexibilitat i claredat. I mentre molts test de nivell oral es realitzen mitjançant un enregistrament online a través d’ordinador, la nostra recomanació és realitzar-la en temps real. No hi ha res millor ni més fiable ja que, d’aquesta manera, s’examina ràpidament la capacitat d’interacció del candidat i la seva habilitat per elaborar o respondre en el moment a preguntes o dubtes del seu interlocutor com passa en el món real.
 

En resum, la prova de nivell ha de ser de qualitat però ha de ser alhora pràctica per al candidat. Això suposarà que el candidat podrà completar-lo a distància i en un temps màxim de 60 minuts.

El millor és que t’oblidis de tot i deixis que el proveïdor del servei de proves s’encarregui completament del procés, des de contactar amb el candidat fins a organitzar la realització de les diferents parts de la prova. Això t’estalviarà temps, esforç i diners i et permetrà estar pendent d’altres tasques que també requereixen de la teva atenció. A més, si necessites resultats ràpidament, és important que el proveïdor et pugui proporcionar un informe al més aviat possible, en un termini entre 24 i 48 hores des que es realitza la prova.

I què succeeix si el candidat que esperaves, el que millor preparat a nivell curricular està, no té el nivell d’anglès desitjat? Sempre és important que t’envoltis d’un proveïdor de proves de nivell d’anglès que et pugui assessorar sobre quines formacions poden ajudar aquest empleat a aconseguir el nivell adequat si finalment et decideixes per ell en la selecció final.

Si estàs en aquest cas i tot el que t’hem explicat et convé, el servei de proves de nivell d’anglès de NELC és el que necessites. Contacta amb nosaltres i et comentarem més sobre el nostre procés per a avaluar el nivell d’anglès dels teus empleats o candidats.

Fotos: Pixabay