No sabem com t’han tractat els últims dotze mesos (esperem que molt bé), però hem d’admetre que per a NELC 2015 ha estat un gran any. Nosaltres acabem l’any feliços per haver-nos guanyat la confiança de 475 alumnes i satisfets d’haver ajudat els nostres clients a avançar en les seves carreres professionals proporcionant-los eines que els permeten no només comunicar-se en anglès de manera eficaç, sinó també refermar la confiança en si mateixos cada vegada que es troben amb els seus interlocutors internacionals, ja sigui per telèfon, en una negociació o presentant un pla de màrqueting.

És per aquest orgull de la feina ben feta que volem compartir amb vosaltres alguns dels nostres èxits: a banda d’ajudar els nostres clients individuals, també hem ajudat diverses empreses en la formació lingüística dels seus executius.

NELC s’està convertint en el punt de referència com a proveïdor en l’ensenyament d’idiomes de qualitat en empreses importants en l’àrea de Barcelona. Hem iniciat una sèrie d’aliances estratègiques aquest any i la nostra reputació s’ha estès gràcies a clients altament satisfets tant en els nostres cursos oberts com en els In-company i esperem amb gran il·lusió treballar amb altres empreses.

Una de les firmes que ha confiat en NELC ha estat ROCA Sanitari, per exemple. Vint-i-cinc persones d’aquesta companyia han participat en el nostre programa estrella: el Fast Track. A més, el seu CEO, Ramon Asensio, també ens ha triat per seguir el nostre Language Coaching, un programa flexible de tutoria individualitzada que ha demostrat ser molt atractiu per als executius i professionals durant 2015. Aquests cursos personalitzats són perfectes per satisfer les necessitats dels professionals ocupats en un món cada vegada més exigent, on la comunicació efectiva és vital.

Hem dissenyat i realitzat proves de nivell d’anglès a més de 1.000 empleats de l’assessoria jurídica Cuatrecasas Gonçalves Pereira, una empresa que assessora clients internacionals. Continuarem amb ells el 2016, any en què farem 500 proves de level testing al mateix nombre de treballadors.

Agbar també ha apostat per NELC per fomentar que 60 dels seus executius puguin desenvolupar-se hàbilment en anglès. Hem impartit 27 mòduls de negocis centrats a millorar les seves competències lingüístiques en reunions, presentacions, negociacions, redacció d’informes, converses telefòniques i conference calls. A més a més, hem dissenyat per a Agbar un mòdul específic sobre el cicle de l’aigua, Water Cycle, que s’ha impartit a les seves seus de Barcelona, Alacant, València i Canàries.

De nou, hem tingut la sort de tenir com a participants del programa In-Company més de 25 treballadors de Suara Cooperativauna de les més importants de Catalunya.

I no volem acabar aquest resum sense esmentar un esdeveniment que ens va fer molta il·lusió: la nostra entrevista a English Radio Barcelona! No te la perdis si vols conèixer les noves tendències en l’aprenentatge de l’anglès.

Tal com veieu, tenim molts motius per sentir-nos afortunats. Estem molt orgullosos dels nostres alumnes i del fet que totes aquestes companyies ens considerin un soci estratègic en l’àrea de l’anglès per a professionals. Per a l’any que ve, el nostre desig és seguir guanyant-nos la confiança de tots vosaltres, tant dels que continuareu amb NELC com dels que us esteu pensant si val la pena donar una altra oportunitat a l’anglès: la resposta és un sí rotund!

Bones festes i molt bon any nou per a tots!