Ara que ja hem deixat enrere la Setmana Santa, molts comencem a planificar què farem abans i durant les vacances d’estiu. Arriba el bon temps i és moment de pensar en els nostres horaris i les activitats que volem fer ara que hi ha més hores de llum. Tal vegada t’ho hagis plantejat: és el moment de refrescar el teu anglès. NELC vol ajudar-te al fet que ho facis amb uns cursos molt intensius perquè aprofitis l’horari estival de la teva empresa. Vols conèixer els nostres Summer Courses 2018? Aquí te’ls presentem:

July Track

Si ja coneixes els nostres tracks anuals, el July Track segueix la mateixa filosofia i metodologia (creada en la nostra anterior etapa a ESADE Idiomes) però en format presencial de dilluns a dijous. És l’opció ideal si el que necessites és un progrés ràpid amb l’anglès. Amb el nostre July Track podràs avançar almenys mig nivell en tres setmanes.

Summer Saturation

El nostre clàssic curs superintensiu d’immersió tindrà lloc aquest any en dues convocatòries al juliol i agost. La intensitat d’aquesta formació et permetrà viure una experiència lingüística similar a una escapada d’una setmana a l’estranger. Veuràs com el teu anglès dóna un salt qualitatiu des de la primera classe gràcies, sobretot, a la intensa pràctica de les habilitats orals. A més, el moment dels àpats també el compartiràs amb el teu professor i companys, amb el que l’experiència s’allarga més enllà del temps que esteu a classe. El cost dels àpats durant el curs està inclòs en el preu.

September Business Focus (nou curs)

Aquest any oferim a tots els professionals un curs dissenyat per dotar-los de les eines necessàries perquè siguin més productius i efectius amb l’anglès en el seu entorn laboral. Cada nivell treballarà dues habilitats diferents:

  • Intermediate i Intermediate Plus: 4 sessions de Meetings i 4 sessions de Telephone and Teleconferencing
  • Advanced i Advanced Plus: 4 sessions de Meetings i 4 sessions de Negotiations

Tots els nostres cursos, com sempre, es duen a terme en grups molt reduïts i compten amb una metodologia dinàmica i professional. Els nostres professors són tots natius i experts en l’ensenyament d’anglès de negocis.

Si vols ampliar informació o formalitzar ja la teva matrícula, no ho dubtis i contacta amb nosaltres. T’informarem de quin és el millor curs segons la teva disponibilitat, nivell i necessitats amb l’idioma. No ho deixis per després d’estiu i refresca el teu anglès amb NELC!