Superat el mes de gener, la primavera ja es veu més a prop, encara que quedi encara més d’un mes perquè arribi l’estació de les flors. Els dies s’allarguen t’has adonat? En menys del que t’imagines començarem a deixar l’abric a casa i a agafar la roba d’entretemps.

Has pensat a aprofitar aquest període per a reforçar el teu anglès o el dels teus empleats? A NELC, com fem des de fa anys, tenim ja llesta la nostra convocatòria de Spring Courses perquè puguis “revifar” al teu anglès. Reforça’l, reviu-lo! La primavera és el temps per al teu anglès!

FAST TRACK 

El nostre curs presencial per excel·lència de progrés ràpid i intensiu continuarà tenint lloc els divendres tarda i els dissabtes al matí. Se’t passarà volant però quan acabis la formació, et sorprendràs de com has avançat amb el teu anglès.

Et recordem de què consta el Fast Track: és un curs enfocat a la pràctica de l’anglès per al treball i en l’aprenentatge i desenvolupament d’aquelles habilitats necessàries perquè et sentis més còmode comunicant-te en anglès en el teu dia a dia laboral (amb clients, amb col·legues d’altres països, en reunions internacionals o negociacions importants, videoconferències, etc.). Al Fast Track treballaràs totes les àrees de l’aprenentatge: gramàtica, vocabulari, listening, reading i speaking. La part pràctica és fonamental i la desenvoluparàs amb altres professionals com tu, en grups reduïts i un ambient tant dinàmic com professional. Veuràs com, en poc temps, el teu anglès millora substancialment i superaràs aquestes barreres que t’impedeixen comunicar-te amb solvència en aquest idioma.

Aquest és el teu curs si necessites progressar un nivell en poc temps i no tens temps d’assistir a classe entre setmana.

SPRING TRACK

El nostre curs semipresencial continua sent l’opció preferida per aquells professionals amb poc temps per a assistir a classe però que no volen perdre l’ocasió de fer un curs amb més alumnes. La formació presencial, un dia a la setmana, es completa amb activitats que realitzen a través de la nostra plataforma Moodle dissenyada en exclusiva per a NELC.

El nostre Spring Track ofereix una novetat que hem introduït aquest curs: dues sessions de videoconferències que tindran lloc dos dijous dins del calendari. Aquesta activitat es realitzarà a través d’una plataforma de videoconferència i simularà una situació real de treball. Els alumnes (dividits en dos grups) es connectaran des dels seus respectius ordinadors (des de casa o des del seu treball) mitjançant una plataforma online i realitzaran amb el professor una pràctica que podrà ser una reunió, una negociació, una conversa telefònica, etc.

LANGUAGE COACHING PER A PROFESSIONALS MOLT OCUPATS

Si el teu ritme de vida (o el dels teus empleats) t’impedeix venir als nostres cursos Fast o Spring Track, pots demanar-nos informació sobre les nostres classes individuals. També si necessites formació en un altre idioma que no sigui l’anglès (castellà per a estrangers, alemany, francès, italià, etc) podem fer-te un curs a mida de les teves necessitats. No et preocupis: nosaltres et facilitarem tot el necessari perquè puguis realitzar el curs en l’horari que millor et vagi i amb els continguts més adequats per a tu. Només hauràs de preocupar-te per aprendre, gaudir de la classe i avançar amb la nostra metodologia de prestigi i amb la nostra formació de qualitat.

IN COMPANY PER A TOTS ELS EMPLEATS/DES

Si la formació és per a la teva empresa i prefereixes que els nostres excel·lents professors natius s’acostin a les vostres instal·lacions a impartir la formació, demana’ns més informació sobre les nostres classes In Company i et farem una proposta a mida de les necessitats de la companyia. T’assegurem que els resultats seran més que satisfactoris i el retorn de la inversió serà molt millor del que tenies en ment.