Spring Track Live Online

L’Spring Track Live Online és un curs d’anglès impartit per videoconferència i dirigit a professionals adults que necessiten anglès en el seu treball. Aquest curs de anglès és la millor manera de millorar les teves habilitats i capacitats en anglès de manera ràpida i eficient sense la necessitat de fer un curs presencial.

La nostra metodologia comunicativa és única. Desenvolupada durant la nostra etapa en ESADE, és garantia de resultats. Ens ajudem de la tecnologia, i mitjançant una plataforma de videoconferència de qualitat, dissenyada especialment per a l’ensenyament participatiu, combinada amb els recursos d’un Moodle per a cada grup, creem classes virtuals dinàmiques que propicien un aprenentatge amè i eficaç.

L’enfocament de cada classe virtual està sempre centrat a millorar les teves habilitats de comunicació mitjançant la pràctica contínua en reunions, role-plays, debats, presentacions i resolució de problemes. Se’t farà feedback continu sobre els teus errors lingüístics, així com consells per a avançar el més ràpid possible dins del teu aprenentatge individual. Gràcies a aquest enfocament, guanyaràs confiança i seràs més capaç de participar en situacions en el món real, en el treball.

Els grups en el nostre curs Spring Track Live Online són reduïts, amb un màxim de 8 persones, i les classes es duen a terme en un ambient agradable, seriós i dinàmic.

Utilitzem material especialment creat per NELC per als nostres clients i que està majorment centrat en situacions de negocis i treball i en temes d’actualitat. El material de cada setmana, basat en vídeos i  textos autèntics, està  disponible amb antelació en el Moodle, la qual cosa garanteix que el participant estigui preparat per a les dues classes setmanals per videoconferència. El Moodle t’ofereix a més la possibilitat d’estudiar pel teu compte (self-study) i interactuar en anglès amb el professor i altres alumnes entre classes.

La plataforma de videoconferència està integrada en Moodle i els dos són accessibles a través de PC, portàtil, tauleta, iPad o telèfon mòbil. No requereixen la instal·lació de cap programa i són sistemes estables, segurs i molt fàcils d’usar.

  • Horari: Dilluns i dimecres, de 18:30 a 20h + formaicó online entre classes al teu ritme
  • Calendari: 27 i 29 d’abril; 4, 6, 11, 13, 18, 20, 25 i 27 de maig; 3, 8, 10, 15, 17, 22 i  29 de juny; y 1, 6 i 8 de juliol
  • Dies festius o no lectius: 1 de juny (Segona Pasqua) i 24 de juny (Sant Joan)
  • Nivells: Intermediate / Intermediate Plus / Advanced / Advanced Plus
  • Preu: 650 euros / 617,50 euros (per alumnes de NELC)
  • Mida del grup: Mínim 4 alumnes / Màxim 8 alumnes