SUMMER COURSES – CURSOS D’ANGLÈS INTENSIUS D’ESTIU

cursos d'anglès intensius d'estiu

Els cursos d’anglès intensius d’estiu de NELC són formacions d’anglès dissenyades per millorar ràpidament de nivell o per adquirir aquelles habilitats amb l’idioma que necessites per al teu treball. Els nostres cursos són l’opció perfecta per aprendre anglès a l’estiu a Barcelona i progressar ràpidament i de manera eficaç en l’aprenentatge de l’idioma. Impartim els nostres Summer Courses en els mesos de juliol, agost i setembre i estan enfocats a aquells professionals que disposen de temps lliure a l’estiu per poder estudiar anglès.

La intensitat i l’elevada qualitat dels continguts et permetran millorar en poques setmanes el teu anglès de negocis. No ho deixis per després de vacances! L’estiu pot ser el moment perfecte per formar-te amb nosaltres. En NELC t’oferim la millor opció perquè aprofitis aquests mesos i encaris el nou curs amb el teu anglès millorat i renovat.

July Track

Una opció excel·lent per progressar en el teu anglès en les teves hores lliures a l’estiu. Amb una dedicació de quatre setmanes, aquest curs et permetrà avançar almenys mig nivell.

Summer Saturation

Amb aquest curs superintensiu tindràs una experiència d’immersió lingüística total en anglès, tan eficaç com si fessis una escapada d’estiu a l’estranger.

Focus on Fluency

Aquest curs de quatre setmanes està dissenyat per a aconsellar-te i practicar amb l’idioma i ajudar-te a que et sentis més segur en conversar en anglès.