Què opinen els nostres alumnes i clients de la seva experiència a NELC?

“El que fa únic a NELC és la qualitat i rellevància del seu programa formatiu, la seva metodologia, professionalitat i els seus professors. Tot això dona com a resultat un significatiu progrés el teu aprenentatge. No hi ha un altre centre que aconsegueixi tant. El recomano totalment”.

Constantí Serrallonga

Director General, Fira de Barcelona

“NELC ens ofereix flexibilitat, mitjans, gran professionalitat i un equip molt preparat. Cursos com el Fast Track o l’Executive English ens permeten donar resposta a les diferents necessitats del nostre equip, ja sigui consolidar el nivell d’anglès o assolir un nivell determinat en poc temps. El fet que puguem ajustar-los a les nostres endimoniades agendes és també quelcom extremadament positiu.”

Ignacio Escobar

Director de RRHH , Cuatrecasas (fins al 2018)

“NELC continua amb la política d’ESADE i ofereix la mateixa qualitat. De la seva metodologia, destaco la flexibilitat , varietat i adaptació a les necessitats de l’alumne. Dels seus professors, la seva professionalitat. Comprenen les necessitats dels estudiants i adapten les classes per cobrir-les. Creiem en el format de NELC perquè és intensiu i s’adapta a l’horari dels empleats; els permet compatibilitzar les seves responsabilitats de treball amb la millora contínua de l’anglès, fins i tot en el cas d’aquells que han de viatjar freqüentment. “

Ramón Asensio

CEO (fins al 2019) - Assessor de Presidència (des del 2019), Roca Sanitario

“En Criteria invertim en formació d’alta qualitat amb NELC perquè representa un retorn de la inversió molt positiu. No és l’escola d’anglès tradicional a la qual estem acostumats. Els programes de formació de NELC estan molt ben organitzats i se centren en allò que necessitem tant nosaltres com els nostres empleats: adquirir fluïdesa i habilitats de negocis. Els seus formadors no només són nadius, sinó que són autèntics experts en docència i formació en línia. A més, garanteixen que les sessions siguin atractives i agradables, cosa que comporta una major assistència, un major compromís i un progrés més ràpid. Per això, veiem NELC com un client a llarg termini.”

Francina Valls

Directora RRHH, Criteria Caixa

“Per a mi, ha estat un plaer realitzar sessions de formació als excel·lents professors de NELC en els últims anys. Els seus cursos online; els seus professors, tots ells molt ben formats i amb gran experiència en la docència; i els seus interessants materials d’aprenentatge online fets a mida del client fan que les classes a distància de NELC siguin rellevants, divertides i, el més important, molt efectives. Ben fet, NELC!”

Nicky Hockly

Directora Pedagògica, The Consultants-E

“Ha estat un plaer conèixer i interactuar amb el personal docent de NELC en un seminari web en línia. Com sempre, em va impressionar el seu entusiasme, professionalitat i l’àmplia experiència que tenen tant en l’ensenyament presencial com en línia. És un plaer treballar amb un grup de professors com aquest “.

Scott Thornbury

Lingüísta, formador acadèmic i de professors

“El meu curs d’alemany ha estat molt formatiu i interessant. D’una banda he après les bases de les gramàtica alemanya i per l’altre, el vocabulari a través de classes que m’ensenyaven la cultura alemanya, aconseguint no sols una bona preparació per a l’idioma, sinó també un important coneixement cultural de la seva població.”
 
Tommaso Lucca

Vicepresident i CEO , Assiteca España

“Compromís, serietat, rigor, disciplina, flexibilitat, tolerància, creativitat, preparació, mètode, energia, perseverància, empatia, tenacitat… en definitiva: passió. Als que portem anys estudiant anglès ens agrada que les classes siguin amenes, actives, actuals, qüotidianes… i NELC ho aconsegueix!”.

Dra. Mar Guitert

Directora de Carreres Professionals , IQS

“La Claire Balch és una gran professora d’anglès. Fa les classes àgils i entretingudes, però alhora persevera perquè els estudiants tinguem l’oportunitat de millorar i millorar. Escolta personalment i es fa una composició molt exacta del que necessita cada persona per ajudar-la. Sempre amb alegria, professionalitat i passió per la feina ben feta. Us recomano la feina que fan a NELC.”

Sílvia Coppulo

Periodista, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

“De NELC destaco l’actitut proactiva dels professors, que fa que gaudeixis molt inclús aquells dies en els que tens menys ganes d’anar a classe. És altament valorable els seguiments que es van fent per repassar i consolidar allò estudiat. M’agrada aquesta interacció constant alumne-professor per saber la seva opinió sobre el contingut de les classes i així anar-ho adaptant a les necessitats de l’alumne i de l’empresa.”

Javier Comín

Director Financer, Col·legi Censors Jurats De Comptes De Catalunya

“Amb NELC he donat un salt molt gran amb el meu anglès, tant en la fluïdesa com en la gramàtica. Després del curs intensiu d’estiu, m’he sentit molt més segur a l’hora de parlar. Ara, puc defensar-me bé en l’àmbit internacional. Veig que és molt més fàcil mantenir una reunió a la Xina o Rússia. La formació és d’alta qualitat i els professors són experts en l’ensenyament de l’anglès. Saben com fer que el curs sigui dinàmic i que les hores se’t passin ràpid. Crec que un gran avantatge del Summer Saturation de NELC és que pots estar al 100% a la classe perquè no has de pensar en el treball. Per tot això, hem decidit incloure aquest curs al catàleg formatiu dels nostres empleats. Crec que si vols que millori el nivell d’anglès de la teva organització, és la millor inversió que pots fer.”
Diego García

Corporate Talent Director, Roca Sanitario

“Molt content amb el formador, Brian. Molt seriós i classes treballades. També ens agrada l’enfocament en un anglès pràctic i en el business English. Molt recomanable.”

David Oca Petit

Caixabank

“El staff de ventee-privee Privalia està encantat amb els cursos de NELC ja que milloren el seu nivell i el mètode pedagògic fa que gaudeixin aprenent. La bona experiència dels primers participants ha fet que altres membres del staff s’hagin interessat per participar tant en els Fast Tracks com en els Business Skills Moduls. D’altra banda, a l’àrea de Talent estem molt satisfets ja que s’estan complint els objectius proposats amb la gestió integral de la formació en idiomes que ens proporciona NELC: des de l’anàlisi de les necessitats de ventee-privee Privalia, les proves de nivell i l’execució dels cursos, fins al seguiment dels participants. NELC no només és un centre formatiu d’anglès, és un consultor que ens guia en tots els passos de la formació lingüística.”

Jordi Babra

Global Talent Manager for Southern Europe & LATAM, Veepee (fins gener 2020)

“Vaig decidir fer un curs de Language Coaching per a millorar les meves presentacions en anglès a la feina. Les classes van ser extremadament valuoses per a millorar les meves competències en anglès amb una metodologia flexible i individual. Com a resultat, vaig augmentar l’autoconfiança, sobretot pel que respecta a respondre preguntes a les presentacions”.

Rosa María López Carneros

Head of Commercial Operations, Boehringer Ingelheim

“Vaig triar NELC per la confiança que em mereixen John Power i Claire Balch com a professors d’anglès. Tots dos havien estat professors meus anteriorment a ESADE i no tenia cap dubte sobre la seva excel·lència en l’ensenyament de l’anglès. De la metodologia de NELC destacaria el tracte individualitzat que busca identificar les necessitats de cada estudiant i adaptar els continguts a aquestes necessitats. L’experiència i competència i també la visió de l’ensenyament de l’anglès com una experiència d’aprenentatge més enllà de la mera gramàtica o del vocabulari.”

Rafael Parra

Director, Banc de Sang i Teixits - Hospital Vall d’Hebron, Barcelona

“A Roca confiem la nostra formació en anglès a NELC des de la seva creació. La seva metodologia pràctica i enfocada a les necessitats de l’empresa moderna garanteix un excel·lent rendiment i tornada de la inversió. A més, els formats intensius faciliten avançar en un període curt a persones les agendes de les quals impossibiliten un compromís a llarg termini.”

Javier Ordoñez Ruiz

Learning and Development, Roca CorporateUniversity

“El Fast Track és genial. És un curs molt amè, interactiu i s’aprèn ràpidament. M’agrada molt com a eina per a assegurar un progrés significatiu de l’anglès d’un empleat.”

Inma Priego

Formación Lingüistica / Diversity & Inclusion, Boehringer Ingelheim (fins 2019)

“NELC ofereix una atenció molt personalitzada, una molt bona metodologia i un equip de professionals molt competent. He tingut la gran sort de tenir quatre o cinc professors al llarg d’aquests anys, tots ells molt diferents i també molt competents. Potser el denominador comú és la seva adaptabilitat al grup, acompanyar a cada alumne en allò que cada alumne necessita, tractar a tots per igual però de manera personalitzada. M’agrada molt estudiar anglès i a NELC a més és molt interessant i fins i tot divertit.”

Anna Rifà

Gerent, Universitat Ramon Llull, Barcelona

“Em vaig apuntar a l’Spring Track Live Online amb dubtes de com podria resultar, però la durada, freqüència, dinàmica de les sessions per videoconferència m’han resultat molt satisfactòries i productives per al progrés del meu anglès. He pogut continuar progressant malgrat el confinament. Penso repetir l’experiència en format online.”

Andreu Manich

Director d'Innovació i Transformació Tecnològica, Simon

“Volem felicitar a NELC per la gran feina que ha fet en la nostra empresa. Louise ha estat una professora fantàstica i realment hem gaudit i après molt amb cada lliçó.”

Natàlia Torrent

PA to CEO & Office Manager , Grup & Beyond

“Formar-nos amb NELC significa una millor preparació dels nostres treballadors amb l’anglès i el francès, tant pels seus actuals càrrecs com pels llocs de treball que ocuparan en un futur dins la nostra companyia. Les classes són molt dinàmiques, tenen una estructura molt clara i ben plantejada i la seva metodologia està molt enfocada en la pràctica diària dels idiomes al treball.”

Mireia Garcia

HR Development, Cirprotec (fins 2017)

“En comparació d’altres centres d’idiomes, amb NELC s’aprèn més ràpid. Les seves classes estan adaptades al que necessiten els nostres treballadors. Enfoquen la seva ensenyança en la fluïdesa, business skills i aprens el vocabulari necessari per expressar-te. Les seves formacions d’idiomes són per a professionals i estan enfocades cap als negocis.”

Xènia Sueiras

HHRR Manager, Exin Group (fins 2018)

“Estem molt contents amb la professionalitat dels formadors i la metodologia, que dóna molt bons resultats. Les sessions són molt dinàmiques i molt amenes. Això és molt important per a nosaltres perquè creiem que per ser efectiva, la formació ha de ser divertida.”

Laia Nieva

Leadership Facilitator, Universitas Telefónica (fins al 2020)

“NELC is a great place to learn English because the level of the teachers is very high. They prepare the classes very well and ensure that every session is really dynamic.  In addition, the number of students is ideal and the methodology really works.”

David Clavero

Advocat, Guillén Becares

“Realitzar un curs d’immersió a NELC em va fer millorar en la meva autoconfiança i fluïdesa amb l’anglès. Ara em sento molt més segur quan parlo amb clients en aquest idioma.”

Jordi Biosca

Advocat, BPV Abogados

“El professor té els coneixements i és summament clar en les explicacions. La classe s’adapta perfectament a les necessitats específiques. Hem treballat per reforçar la meva fluïdesa en parlar, l’ús de verbs modals i el vocabulari relacionat amb el meu sector. El que més agraeixo és la revisió en temps real dels errors que cometo en gramàtica, vocabulari i pronunciació”.

Pere Mas

Principal, ALG by Indra

“El curs integra formació online en temps real amb activitats divertides que són molt útils per als professionals. Me n’he donat que ja no haig de pensar tant quan parlo en anglès i em trobo molt més còmoda amb l’idioma. Definitivament, em sentiré molt millor en les meves situacions laborals en anglès. Un 10 de 10!”

Susana Quevedo

Marketing / Market access / Public Affairs Manager, Esteve (fins 2020)

“Vaig decidir fer un Blended Track després d’haber realitzat diversos Fast Track a NELC. El Winter Track (Blended) en va permetre reforçar, sobretot, el meu speaking, pronunciació, entonació i adquirir nou vocabulari, així com compatibilitzar aquesta formació amb la meva vida personal i professional. El professor està pendent en tot moment de l’evolució i necessitats de cada un de nosaltres. La metodologia i dedicació del docent és molt bona. Les classes són molt dinàmiques, pràctiques i productives. Ho recomano.”

Rosa Maria Perera

Advocada

“Els grups reduïts sempre t’encoratgen més per assistir a classe i portar la feina al dia. Per mi, la bona relació personal que s’estableix amb els companys i el professorat és extraordinària. A NELC ho poseu molt fàcil quant a horaris i opcions.”

Laia Ros

Cap de l’Oficina de Recerca i Innovació , Universitat Ramon Llull

“Recomano les classes de NELC pel seu dinamisme. Les classes són molt amenes i treballes amb la mateixa intensitat la comprensió i expressió oral, la gramàtica i el vocabulari. Els seus professors són professionals molt actius.”

Vicki Grau

Responsable de ventas , Abbott

“De NELC destacaria l’atenció personalitzada, els grups reduïts, la importància que es dona per cobrir les necessitats dels alumnes i la continua interacció amb l’excel·lent professorat. El bon ambient i els temes actuals tractats a classe ajuden a que la dinàmica a classe sigui participativa. Totes aquestes qualitats fan que NELC no tingui competència com escola d’idiomes.”

Cristina Hernán

Veterinària

“Les classes de NELC són molt productives i, alhora, diversificades. El que tots els professors siguin nadius fa que les classes siguin molt interessants i només es parli anglès. He millorat molt en el meu anglès en global, però sobretot en la part oral. M’he tret la por a parlar l’idioma.”

Berta Fauró

Consultora en Innovació i Transport de l’Institut Cerdà

“El Summer Saturation és un curs sense monotonia ni avorriment. Em va servir per a aprofundir en el meu anglès sense haver-me de desplaçar a un altre país. És una immersió ràpida i pròxima, els professors tenen molta experiència i fan que aprenguis sense tot just adonar-te.”

Beatriz Salas

Commercial Manager MCOF, Vandemoortele

“Amb el curs que he fet a NELC he millorat la meva fluïdesa, la meva gramàtica i he adquirit més vocabulari. M’agrada el format de grups reduïts, perquè m’ha donat l’oportunitat de participar molt. A més, he gaudit aprenent amb la resta de companys de classe.  El curs m’ha servit per perdre-li la por a parlar en anglès a reunions i negociacions a la meva feina. Tinc més confiança en mi mateix gràcies a la pràctica d’aquestes situacions a classe.”

Saverio Pergolizzi

Cap de TCPs Italia , Vueling

“La metodologia d’enseyament de NELC és eficaç i dinàmica i basa la seva eficiència en la practicitat del contingut impartit . Els alumnes vam participar molt a classe , el que ens afavoreix per millorar les nostres habilitats comunicatives ràpidament. També destaco la qualitat humana dels professors de NELC i el tracte que ens donen als alumnes de manera individual i en funció de les nostres necessitats.”

Xavi Pont

Estudiant, IQS

“M’han agradat molt les classes de NELC perquè són molt participatives. Parles gairebé tota l’estona, són actives i, sobretot, no t’avorreixes mai. El meu vocabulari ha millorat molt.”

Anna Mozo

Analytical development & Quality control Assistant , Isdin