S’acosta la tardor. Quins records quan els teus pares et preparaven la motxilla per a la tornada al col·le! S’acabaven les vacances però anaves a retrobar-te amb els teus amics, amb els teus professors i començava un nou curs. Ara, pot ser que siguis tu qui preparis la motxilla als teus fills o simplement t’organitzis per tornar al treball després d’un merescut descans estiuenc. Això sí, saps que d’alguna forma o una altra has de seguir anant a classe perquè cada vegada l’anglès s’està fent més imprescindible en el teu treball, oi? Doncs des de NELC et proposem una sèrie de cursos de tardor perquè el teu anglès “torni al col·le” de la millor manera: progressant de manera ràpida amb els nostres programes intensius.

TRACKS

Si necessites pujar ràpidament de nivell d’anglès, els nostres Tracks són els cursos que necessites. Aquestes formacions t’ajudaran a sortir-te’n molt més còmodament en un ambient laboral en el qual l’anglès s’ha fet llengua bàsica per a la comunicació, tant oral com a escrita. Amb la pràctica de situacions reals que poden donar-se en el teu dia a dia laboral, t’ajudarem a vèncer aquesta barrera amb l’idioma perquè d’una vegada puguis sentir-te còmode i t’expressis amb soltesa en les teves reunions o negociacions internacionals.

El Fast Track, el nostre programa estrella, et permet avançar un nivell en 10 setmanes. Progressaràs amb el teu anglès juntament amb altres professionals com tu, en un ambient seriós i gràcies a la metodologia educativa d’alta qualitat. Veuràs com en poc temps millores tant a nivell gramatical com en comprensió i expressió oral i escrita. Les classes del Fast Track tenen lloc els divendres tarda i dissabtes al matí, per no interferir en la teva jornada laboral entre setmana.

Si, pel contrari, disposes de menys temps per venir a aprendre a les nostres fantàstiques instal·lacions, el nostre curs semipresencial Autumn Track et permetrà avançar cap al teu proper nivell d’anglès només amb assistir una vegada a la setmana a classe. La resta de la formació la podràs completar a través de la nostra plataforma exclusiva d’e-learning. Des d’un ordinador amb connexió a Internet seguiràs aprenent anglès fora de l’aula, organitzant-te el teu propi horari de dedicació a l’estudi.

SKILLS

Pot ser que el teu nivell sigui prou bó i necessitis millorar les teves habilitats amb l’idioma. Per a això disposem de dos cursos que t’ajudaran a mantenir i desenvolupar competències, amb una major atenció a la conversa. La formació de Skills només requereix l’assistència a classe una vegada per setmana durant 10 setmanes.

El Executive English és un programa formatiu d’anglès de negocis que es basa en aquelles habilitats que realment necessites, focalitzades en aquelles situacions reals de l’àmbit professional: reunions, presentacions, negociacions i converses telefòniques en anglès. Quan finalitzis la formació, te’n sortiràs millor en les teves funcions professionals, et sentiràs més segur en expressar-te en anglès en el teu treball i se t’obriran les possibilitats de promocionar o canviar de treball a un altre més interessant i millor remunerat.

Molts professionals pensen que el seu hándicap amb l’anglès és, bàsicament, la conversa. Per això, el nostre Speaking Course és la solució per millorar la teva fluïdesa amb l’idioma i et donarà les eines perquè et puguis comunicar millor en el teu treball. L’objectiu d’aquest programa formatiu és que surtis d’ell sent capaç d’expressar millor les teves idees en anglès i superant la frustració de ser incapaç de comunicar-te d’una manera eficaç amb els teus companys, caps, socis o clients.

Aquests quatre cursos es desenvolupen sota la nostra metodologia educativa d’alta qualitat i en un ambient seriós i professional, en grups reduïts d’un màxim de 10 alumnes.

EXAM FOCUS

NELC, com a centre oficial preparador dels exàmens de Cambridge, imparteix dos cursos per a aquells professionals que necessitin obtenir les titulacions Cambridge English: First o Cambridge English: Advanced. Es tracta de formacions dirigides exclusivament a superar amb bona nota els test per obtenir aquests diplomes, sempre que l’alumne tingui el nivell necessari per presentar-se. Si necessites obtenir un d’aquests dos títols, et prepararem en 10 setmanes perquè aprovis l’examen. En els nostres cursos Exam Focus practicaràs cadascuna de les cinc àrees: listening (comprensió auditiva), speaking (expressió oral), reading (compressió lectora), writing (expressió escrita) i use of English (ús de la llengua), així com tècniques que t’ajudaran a respondre a les preguntes de manera eficaç.

Durant qualsevol d’aquests cursos, tindràs el feedback continu dels nostres professors, tots ells altament qualificats i amb gran experiència en l’ensenyament de l’anglès de negocis. No t’ho pensis! Si el teu anglès necessita una “tornada al col·le” urgent i necessites que “progressi adequadament” i ràpid, apunta’t als nostres cursos. Recorda que si et matricules abans del 15 de setembre tindràs un descompte per matrícula anticipada.

I recorda que si no pots assistir als nostres cursos a NELC, sempre pots contactar amb nosaltres per sol·licitar un Language Coaching, la nostra formació one-to-one que s’adapta a la teva agenda perquè aprendre anglès et sigui més còmode.