TRACKS – CURSOS INTENSIUS D’ANGLÈS

Els nostres Tracks són cursos intensius d’anglès. Estan dirigits a aquelles persones que necessiten l’anglès en el seu treball però no disposen de molt temps per millorar les seves habilitats i aptituds amb l’idioma.

Els cursos intensius d’anglès de NELC són presencials íntegrament o blended learning (semipresencials) i et permetran avançar ràpidament de nivell en tan sol tres mesos.La nostra metodologia està basada en la dinàmica de grups per afavorir l’aprenentatge de forma ràpida i eficaç. Les classes es desenvolupen en un ambient acollidor, seriós i centrat en el treball.

 

Cursos intensius d'anglès

Fast Track

Cursos intensius d’anglès dirigits als professionals que necessiten anglès al seu treball, però no disposen de molt temps per millorar les seves capacitats i habilitats amb l’idioma. El format del curs permet un avanç ràpid amb l’idioma.

Blended Track (Autumn, Winter i Spring)

Cursos intensius d’anglès semipresencials dirigits a professionals que només poden assistir un dia per setmana a classes presencials. La resta del curs es completa a través d’una plataforma online (blended learning).

“Cursos com el Fast Track  ens permeten donar resposta a les diferents necessitats del nostre equip, ja sigui consolidar el nivell d’anglès o assolir un nivell determinat en poc temps.”

Ignacio Escobar

Director RRHH, Cuatrecasas (fins 2018)