Gairebé no te n’has adonat però el nou curs ja està aquí! Aviat, les vacances seran un grat record i et veuràs fent la llista de bons propòsits per als mesos vinents. O potser ja l’has fet. Aprendre idiomes està entre aquests reptes que vols afrontar? Possiblement has pensat que és el moment per donar-li una empenta al teu anglès perquè en el teu treball cada dia ho necessites més i no pots quedar-te enrere respecte dels teus col·legues. Però et costa i necessites una bona formació, oi? O potser vols arribar a un nivell superior que estàs acariciant amb els dits. Doncs no es parli més! NELC té uns cursos intensius perquè triomfis en la teva oficina amb l’anglès. Aceptes el repte de pujar a l’alt del podi amb nosaltres?

Fast Track: la via més ràpida per pujar de nivell

El nostre curs estrella, el Fast Track, manté la seva metodologia de sempre per a un aprenentatge ràpid de l’anglès en només 10 setmanes. El seu format intensiu de divendres i dissabte et permetrà avançar un nivell complet. Com tots els nostres cursos, està enfocat a la pràctica de l’anglès per al treball i en l’aprenentatge i desenvolupament d’aquelles habilitats necessàries perquè et sentis més còmode comunicant-te en anglès en el teu dia a dia laboral (amb clients, amb col·legues d’altres països, en reunions internacionals o negociacions importants, videoconferències, etc.). En el Fast Track treballaràs totes les àrees de l’aprenentatge: gramàtica, vocabulari, listeningreading i speaking. La part pràctica és fonamental i la desenvoluparàs amb altres professionals com tu, en grups reduïts i un ambient tan dinàmic com a professional.

Veuràs com en poc temps el teu anglès millora substancialment i superaràs aquestes barreres que t’impedeixen comunicar-te amb solvència en aquest idioma. Si tens poc temps per anar a classe i avançar de nivell t’és imprescindible, no ho dubtis: aquest és el teu curs.

Els nostres Blended Tracks, amb novetats

Una de les opcions favorites dels nostres alumnes, els cursos semipresencials (Blended Tracks), introdueixen interessants novetats aquest nou any acadèmic. El nostre Autumn Track introdueix dues sessions de videoconferències dos dijous dins del calendari del curs. Aquesta activitat es realitzarà a través d’una plataforma de videoconferència i simularà una situació real de treball. Els alumnes (dividits en dos grups) es connectaran des dels seus respectius ordinadors (des de casa o des del seu treball) mitjançant una plataforma online i realitzaran amb el professor una pràctica que podrà ser una reunió, una negociació, una conversa telefònica, etc.

Aquesta novetat està enfocada a millorar les habilitats comunicatives dels alumnes, ja que en recrear una situació que podria donar-se en el seu dia a dia laboral, aprendran tècniques per millorar la seva comunicació oral en anglès.

La resta del curs es desenvolupa com habitualment: l’assistència a classe és solament un únic dia a la setmana, els dilluns a la tarda (de 18 a 21.30h) i la resta de la formació es completa a través de la nostra plataforma Moodle. Aquest curs és perfecte per a aquelles persones que tinguin molts compromisos durant la setmana i solament disposin d’una tarda a la setmana per assistir a classe.

La metodologia, el nostre millor senyal d’identitat

És possible que ja sàpigues que la metodologia dels nostres cursos prové del desaparegut centre d’ESADE Idiomes. Els nostres cursos segueixen mantenint aquesta forma d’ensenyament de les llengües que té com a característiques una alta qualitat basada en la dinàmica de grups, classes dinàmiques enfocades a la pràctica de les habilitats comunicatives dels clients, continguts rellevants i adaptats a les necessitats dels alumnes, professors molt qualificats i un ambient seriós, acollidor i professional. A més, els nostres professors, bona part d’ells ex professors d’ESADE Idiomes, són tots experts en la docència de l’anglès de negocis per a professionals i companyies dels més variats sectors empresarials.