Contacte

Si vols rebre informació o formular alguna pregunta sobre qualsevol de les nostres formacions o serveis, omple aquest formulari*. Et respondrem en un termini d’entre 24 i 48 hores.

NELC – New Executive Language Centre
Horari d’oficina: de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00h i de 15:00 a 17.30h
Tel. 93 142 60 72 / 93 142 60 73
Email: info @nelc.es*

*Aquest canal és exclusiu per atenció al client i a l’alumne. Preguem no s’enviï publicitat ni a través del nostre formulari ni al nostre correu electrònic, ja que serà automàticament descartada. Si desitges enviar un CV, fes-ho, si us plau, a través del formulari Treballa amb nosaltres, si compleixes amb els requisits sol·licitats.

Contacte

  • D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de New Executive Language Centre S.C.C.L (NELC), amb la finalitat d'enviar-li comunicacions al seu correu electrònic, correu postal o via telefònica en relació a activitats realitzades per part de NELC o informació d'interès en relació a la nostra entitat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals i el compliment d'obligacions legals. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça info@nelc.es. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte pel compliment d'obligacions legals. Preguem comuniqui de forma immediata a info@nelc.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal a tot moment.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.