Imagina tot allò que pots aconseguir amb un bon nivell d’idiomes

 

Formació en idiomes per a professionals i empreses. Cursos intensius, tant presencials com semipresencials, classes individuals i formació In Company.

⚠️ NOU HORARI D’ATENCIÓ AL CLIENT I A L’ALUMNE  ⚠️

Des de l’1 de setembre, el nostre horari d’atenció al client i a l’alumnne/a és de dilluns a divendres, de 9:30 a 14h i de 15 a 17.30h, per telèfon (93 142 60 72 i 93 142 60 73) i email (info@nelc.es). Recordeu que, fins a nou avís, NELC no realitzarà atenció presencial.

“NELC continua amb la política d’ESADE i ofereix la mateixa qualitat. De la seva metodologia, destaco la flexibilitat, varietat i adaptació a les necessitats de l’alumne. Dels professors, la seva professionalitat. Comprenen les necessitats dels estudiants i adapten les classes per a cubrir-les.”

Ramon Asensio
CEO de Roca Sanitario (fins octubre 2019)

 

 

“NELC ens ofereix flexibilitats, mitjans, gran professionalitat i un equip molt preparat. Els seus cursos ens permeten donar resposta a les nostres diferents necessitats, ja sigui consolidar l’anglès o assolir un nivell determinat en poc temps. A més, s’ajusten a les nostres apretades agendes, la qual cosa és molt positiva”.

Ignacio Escobar
Director de RRHH de Cuatrecasas (fins 2018)

 

 

“El meu professor no només es nadiu de parla anglesa, sinó que també és un excel·lent professional de l’ensenyament en general. Això realment marca la diferència. És el primer cop que no m’avorreixo a classe d’anglès.”

Francina Valls
Directora d’RRHH de Criteria Caixa

“Els cursos de NELC milloren el nostre nivell i el mètode pedagògic fa que gaudim aprenent. Estem molt satisfets amb la seva gestió integral: des de l’anàlisi de les nostres necessitats, les proves de nivell i l’execució dels cursos, fins al seguiment dels participants”.

Jordi Babra
Global Talent Manager for Southern Europe & LATAM de Veepee (fins gener 2020)

 

 

Darreres entrades al blog

Aquesta tardor, salvem les distàncies amb el teu anglès

Aquesta tardor, salvem les distàncies amb el teu anglès

Aquesta tardor, salvem les distàncies amb el teu anglès2020 està sent un any atípic en què tothom s'està adaptant a la nova normalitat imposada per la situació sanitària actual. Ja en ple mes de març, l'ensenyament en general es va enfronta al repte de no poder...

read more
Set lectures en anglès per aquest estiu

Set lectures en anglès per aquest estiu

Aquest serà, possiblement, un dels estius més estranys en dècades. Tant si finalment pots sortir a fer una escapada com si decideixes quedar-te a casa, hi ha un plaer al qual segur que no renunciaràs: el de la lectura. I què millor que llegir unes bones històries en...

read more
Avantatges de la formació d’idiomes a distància de NELC

Avantatges de la formació d’idiomes a distància de NELC

La crisi de la COVID-19 ens està presentant desafiaments completament nous a totes les persones, empleats i empreses. En aquesta situació actual, la formació a distància (o e-learning) ha adquirit una major importància, si cap. Es tracta, per tant, d'una oportunitat...

read more

Contacte

NELC – New Executive Language Centre

Teléfono: +34 931 426 072 – 931 426 073
E-mail: info@ nelc.es
Horari d’oficina: dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00h i de 15:00 a 17.30h

  • D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de New Executive Language Centre S.C.C.L (NELC), amb la finalitat d'enviar-li comunicacions al seu correu electrònic, correu postal o via telefònica en relació a activitats realitzades per part de NELC o informació d'interès en relació a la nostra entitat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals i el compliment d'obligacions legals. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça info@nelc.es. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte pel compliment d'obligacions legals. Preguem comuniqui de forma immediata a info@nelc.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal a tot moment.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.