931 426 072 / 73 info@nelc.es   FAQs

Imagina tot allò que pots aconseguir amb un bon nivell d’anglès

 

Cursos d’anglès per a professionals, empreses i per a la comunitat universitària. Cursos intensius, tant presencials com semipresencials, classes d’anglès individuals, formació In Company i de preparació dels exàmenes oficials de Cambridge.

“NELC continua amb la política d’ESADE i ofereix la mateixa qualitat. De la seva metodologia, destaco la flexibilitat, varietat i adaptació a les necessitats de l’alumne. Dels professors, la seva professionalitat. Comprenen les necessitats dels estudiants i adapten les classes per a cubrir-les.”

Ramon Asensio

CEO, Roca Sanitario

“NELC ens ofereix flexibilitats, mitjans, gran professionalitat i un equip molt preparat. Els seus cursos ens permeten donar resposta a les nostres diferents necessitats, ja sigui consolidar l’anglès o assolir un nivell determinat en poc temps. A més, s’ajusten a les nostres apretades agendes, la qual cosa és molt positiva”.

Ignacio Escobar

Director de RRHH, Cuatrecasas

“Les classes són àgils i alhora perseveren perquè els estudiants tinguem l’oportunitat de millorar i millorar. Escolten personalment i es fan una composició molt exacta del que necessita cada persona per ajudar-la. Sempre amb alegria i professionalitat, passió pel treball ben fet. Us recomano el treball que es fa en NELC.”

Sílvia Coppulo

Periodista, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

“Estem encantats amb els cursos de NELC ja que milloren el nostre nivell i el mètode pedagògic fa que gaudim aprenent. Estem molt satisfets amb la seva gestió integral: des de l’anàlisi de les nostres necessitats, les proves de nivell i l’execució dels cursos, fins al seguiment dels participants. NELC és un consultor que ens guia en tots els passos de la formació lingüística”.

Jordi Babra

Global Talent Manager for Southern Europe & LATAM, Privalia vente-privee

Darreres entrades al blog

Cinc llibres per aprendre anglès (per nivells)

Sant Jordi és un dia molt especial a Catalunya, jornada en la qual la cultura omple els carrers. És el Dia del Llibre, en commemoració de la mort de dos grans escriptors de la història de la literatura: l'espanyol Miguel de Cervantes i el britànic William...

read more

Refresca el teu anglès aquest estiu amb NELC!

Ara que ja hem deixat enrere la Setmana Santa, molts comencem a planificar què farem abans i durant les vacances d'estiu. Arriba el bon temps i és moment de pensar en els nostres horaris i les activitats que volem fer ara que hi ha més hores de llum. Tal...

read more

Les millors sèries per aprendre anglès nord-americà

Fa uns mesos vam compartir amb vosaltres les millors sèries per aprendre anglès britànic. Aquesta vegada li toca el torn a l'anglès nord-americà. Estats Units té una gran producció de sèries de tots els tipus. Hem escollit només algunes perquè poseu el...

read more

Contacte

NELC – New Executive Language Centre

Teléfono: +34 931 426 072 – 931 426 073
E-mail: info@ nelc.es
Via Augusta, 390
Planta 0, despatx 1010
Edifici IQS School of Management
08017 Barcelona

Horari d’oficina: dilluns a divendres, de 09:30 h a 19:30 h

New Executive Language Centre

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.