Imagina tot allò que pots aconseguir amb un bon nivell d’anglès

 

Formació en idiomes per a professionals i empreses. Cursos intensius, tant presencials com semipresencials, classes d’idiomes individuals i formació In Company.

Formació en idiomes

DARRERES PLACES PELS NOSTRES CURSOS D’ESTIU SUMMER SATURATION. MATRÍCULA OBERTA PEL NOSTRE CURS SEPTEMBER BUSINESS FOCUS

“NELC continua amb la política d’ESADE i ofereix la mateixa qualitat. De la seva metodologia, destaco la flexibilitat, varietat i adaptació a les necessitats de l’alumne. Dels professors, la seva professionalitat. Comprenen les necessitats dels estudiants i adapten les classes per a cubrir-les.”

Ramon Asensio

CEO, Roca Sanitario

“NELC ens ofereix flexibilitats, mitjans, gran professionalitat i un equip molt preparat. Els seus cursos ens permeten donar resposta a les nostres diferents necessitats, ja sigui consolidar l’anglès o assolir un nivell determinat en poc temps. A més, s’ajusten a les nostres apretades agendes, la qual cosa és molt positiva”.

Ignacio Escobar

Director de RRHH (fins 2018)

“Les classes són àgils i alhora perseveren perquè els estudiants tinguem l’oportunitat de millorar i millorar. Escolten personalment i es fan una composició molt exacta del que necessita cada persona per ajudar-la. Sempre amb alegria i professionalitat, passió pel treball ben fet. Us recomano el treball que es fa en NELC.”

Sílvia Coppulo

Periodista, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

“Estem encantats amb els cursos de NELC ja que milloren el nostre nivell i el mètode pedagògic fa que gaudim aprenent. Estem molt satisfets amb la seva gestió integral: des de l’anàlisi de les nostres necessitats, les proves de nivell i l’execució dels cursos, fins al seguiment dels participants. NELC és un consultor que ens guia en tots els passos de la formació lingüística”.

Jordi Babra

Global Talent Manager for Southern Europe & LATAM, Privalia vente-privee

Darreres entrades al blog

Llibres en anglès per aquest Sant Jordi 2019

Llibres en anglès per aquest Sant Jordi 2019

Aquest any, el capritxós calendari ha volgut que Sant Jordi se celebri just a la tornada de Setmana Santa. Així que ràpidament passarem de menjar la Mona a fer-te amb el llibre i la rosa. Tens ja clar quin llibre comprar per als teus éssers estimats o per...

read more
Spring Time = English Time

Spring Time = English Time

Superat el mes de gener, la primavera ja es veu més a prop, encara que quedi encara més d’un mes perquè arribi l’estació de les flors. Els dies s’allarguen t’has adonat? En menys del que t’imagines començarem a deixar l’abric a casa i a agafar la roba...

read more

Contacte

NELC – New Executive Language Centre

Teléfono: +34 931 426 072 – 931 426 073
E-mail: info@ nelc.es
Via Augusta, 390
Planta 0, despatx 1010
Edifici IQS School of Management
08017 Barcelona

Horari d’oficina: dilluns a divendres, de 09:30 h a 18:30 h

  • D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de New Executive Language Centre S.C.C.L (NELC), amb la finalitat d'enviar-li comunicacions al seu correu electrònic, correu postal o via telefònica en relació a activitats realitzades per part de NELC o informació d'interès en relació a la nostra entitat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals i el compliment d'obligacions legals. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça info@nelc.es. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte pel compliment d'obligacions legals. Preguem comuniqui de forma immediata a info@nelc.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal a tot moment.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.