931 426 072 / 73 info@nelc.es     FAQs

Imagina tot allò que pots aconseguir amb un bon nivell d’anglès

 

Cursos d’anglès per a professionals, empreses i per a la comunitat universitària. Cursos intensius, tant presencials com semipresencials, classes d’anglès individuals, formació In Company i de preparació dels exàmenes oficials de Cambridge.

Formació en idiomes

MATRÍCULA OBERTA PER ALS NOSTRES CURSOS D’HIVERN. APUNTA’T ARA I TINDRÀS UN 5% DE DESCOMPTE FINS EL 15 DE DESEMBRE

“Compromís, serietat, rigor, disciplina, flexibilitat, tolerància, creativitat, preparació, mètode, energia, perseverància, empatia, tenacitat… en definitiva: passió. Als que portem anys estudiant anglès ens agrada que les classes siguin amenes, actives, actuals, qüotidianes… i NELC ho aconsegueix!”

Dra. Mar Guitert

Directora de Carreres Professionals, IQS

“NELC continua amb la política d’ESADE i ofereix la mateixa qualitat. De la seva metodologia, destaco la flexibilitat, varietat i adaptació a les necessitats de l’alumne. Dels professors, la seva professionalitat. Comprenen les necessitats dels estudiants i adapten les classes per a cubrir-les.”

Ramon Asensio

CEO, Roca Sanitario

“NELC ens ofereix flexibilitats, mitjans, gran professionalitat i un equip molt preparat. Els seus cursos ens permeten donar resposta a les nostres diferents necessitats, ja sigui consolidar l’anglès o assolir un nivell determinat en poc temps. A més, s’ajusten a les nostres apretades agendes, la qual cosa és molt positiva”.

Ignacio Escobar

Director de RRHH, Cuatrecasas

“De NELC destaco l’actitut proactiva dels professores i els seguimients que es van fent per repassar i consolidat allò estudiat. M’agrada aquesta interacció constant professor-estudiant per saber la seva opinió sobre el contingut de les classes i així anar adaptant-lo a les necessitats de l’alumne i de l’empresa.”

Javier Comín

Director Financer, Col·legi Censors Jurats de Catalunya

Darreres entrades al blog

Les millors sèries per aprendre anglès britànic

Ets serieadicte i sempre optes per veure els capítols en versió original? Nosaltres també! Segur que ets dels qui no has pogut resistir-se a tenir televisió de pagament per no perdre't ni una de les sèries de les quals tots els teus amics parlen i que a punt estan de...

read more

‘Descongela’ el teu anglès aquest hivern amb NELC

El fred ja es aquí! En menys d'un mes estarem immersos en els preparatius nadalencs i pensant ja en els reptes de 2018. Has pensat ja en els teus propòsits d'any nou? Què tal si comences a posar a punt aquest anglès que se't resisteix o que no tens temps de posar al...

read more

Un te amb John Power

Al president de NELC, John Power, li agrada el te Earl Grey, sense sucre ni llet, “només te com Déu mana”. Originari de la capital de Gran Bretanya, Londres, John va visitar per primer cop Barcelona el 1990 i va decidir instal·lar-se aquí definitivament el1994. ¿Què...

read more

Contacte

NELC – New Executive Language Centre

Teléfono: +34 931 426 072 – 931 426 073
E-mail: info@nelc.es
Via Augusta, 390
Planta 0, despatx 1010
Edifici IQS School of Management
08017 Barcelona

Horari d’oficina: dilluns a divendres, de 10:30 h a 19:30 h

New Executive Language Centre

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.