Formació d’alta qualitat en idiomes bonificable per empreses i professionals: In Company, a distància i classes individuals

Bodybuilding / rugbytraining tijdens het seizoen review trainingsbroek voor dames van Under Armour.

“El que fa únic a NELC és la qualitat i rellevància del seu programa formatiu, la seva metodologia, professionalitat i els seus professors. Tot això dona com a resultat un significatiu progrés el teu aprenentatge. No hi ha un altre centre que aconsegueixi tant. El recomano totalment”.

Constantí Serrallonga
Director General, Fira de Barcelona

 

 

“El curs live online m’ha sorprès gratament i, ara, em sento més còmode en les videoconferències i presentacions que haig de fer. Les activitats interactives fan que el curs sigui amè i divertit, i que el temps passi volant. La meva experiència positiva d’aquest curs ha fet que l’oferim als empleats de Roca en tota Espanya. Jo ho recomanaria a qualsevol empresa que vulgui un curs de qualitat amb resultats demostrats, ja que representa un molt bon retorn de la inversió.”

Diego García
Training Manager, Roca Sanitario

“Per a mi, ha estat un plaer realitzar sessions de formació als excel·lents professors de NELC en els últims anys. Els seus cursos online; els seus professors, tots ells molt ben formats i amb gran experiència en la docència; i els seus interessants materials d’aprenentatge online fets a mida del client fan que les classes a distància de NELC siguin rellevants, divertides i, el més important, molt efectives. Ben fet, NELC!”

Nicky Hockly
Directora Pedagògica, The Consultants-E

“Em vaig apuntar a l’Spring Track Live Online amb dubtes de com podria resultar, però la durada, freqüència, dinàmica de les sessions per videoconferència m’han resultat molt satisfactòries i productives per al progrés del meu anglès. He pogut continuar progressant malgrat el confinament. Penso repetir l’experiència en format online.”

Andreu Manich
Director d’Innovació i Transformació Tecnològica, Simon

“NELC continua amb la política d’ESADE i ofereix la mateixa qualitat. De la seva metodologia, destaco la flexibilitat, varietat i adaptació a les necessitats de l’alumne. Dels professors, la seva professionalitat. Comprenen les necessitats dels estudiants i adapten les classes per a cubrir-les.”

Ramon Asensio
CEO de Roca Sanitario (fins octubre 2019)

“NELC ens ofereix flexibilitat, mitjans, gran professionalitat i un equip molt preparat. Cursos com el Fast Track o l’Executive English ens permeten donar resposta a les diferents necessitats del nostre equip, ja sigui consolidar el nivell d’anglès o assolir un nivell determinat en poc temps. El fet que puguem ajustar-los a les nostres endimoniades agendes és també quelcom extremadament positiu.”

Ignacio Escobar
Director de RRHH (fins 2018)

“En Criteria invertim en formació d’alta qualitat amb NELC perquè representa un retorn de la inversió molt positiu. No és l’escola d’anglès tradicional a la qual estem acostumats. Els programes de formació de NELC estan molt ben organitzats i se centren en allò que necessitem tant nosaltres com els nostres empleats: adquirir fluïdesa i habilitats de negocis. Els seus formadors no només són nadius, sinó que són autèntics experts en docència i formació en línia. A més, garanteixen que les sessions siguin atractives i agradables, cosa que comporta una major assistència, un major compromís i un progrés més ràpid. Per això, veiem NELC com un client a llarg termini.”

Francina Valls
Directora RRHH, Criteria Caixa

Darreres entrades al blog

Deu cançons per aprendre anglès (nivell avançat)

Deu cançons per aprendre anglès (nivell avançat)

Si ets amant de la música i a més estàs aprenent anglès, segurament t'agradarà submergir-te en la lletra de les cançons que escoltes per a poder aplicar la seva gramàtica i el vocabulari en els teus writings o converses tant laborals com socials. Aquí et deixem deu...

read more
Francesc Mayné, Director de Persones i Organització per a Espanya i Llatinoamèrica de Suez: ‘NELC ens ajuda a desenvolupar relacions més fortes amb els nostres socis de fora d’Espanya gràcies a les seves formacions’

Francesc Mayné, Director de Persones i Organització per a Espanya i Llatinoamèrica de Suez: ‘NELC ens ajuda a desenvolupar relacions més fortes amb els nostres socis de fora d’Espanya gràcies a les seves formacions’

NELC compta entre els seus clients amb el Suez a Espanya, grup francès que opera principalment en els sectors de tractament d'aigües la gestió de residus i manteniment, i que compta entre les seves filials a el Grup Agbar. El seu Director de Persones i Organització...

read more

Contacte

NELC – New Executive Language Centre

Teléfono: +34 931 426 072 – 931 426 073
E-mail: info@ nelc.es
Horari d’oficina: dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00h i de 15:00 a 17.30h

  • D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de New Executive Language Centre S.C.C.L (NELC), amb la finalitat d'enviar-li comunicacions al seu correu electrònic, correu postal o via telefònica en relació a activitats realitzades per part de NELC o informació d'interès en relació a la nostra entitat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals i el compliment d'obligacions legals. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça info@nelc.es. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte pel compliment d'obligacions legals. Preguem comuniqui de forma immediata a info@nelc.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal a tot moment.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.