Les nostres classes per obtenir els títols oficials de Cambridge es realitzen en format Language Coaching (classes one-to-one o en grups molt reduïts). Són cursos totalment fets a mida del client i enfocats a preparar a l’alumne per aprovar l’examen amb una qualificació alta. El nostre format de Language Coaching, la més flexible i personalitzada de les nostres formacions, et permetrà treballar amb especial atenció aquelles habilitats en les quals tinguis més necessitat de progressar dins de les cinc àrees de les quals consta l’examen: listening (comprensió auditiva), speaking (expressió oral), reading (compressió lectora), writing (expressió escrita) i use of English (ús de la llengua), així com tècniques que t’ajudaran a respondre a les preguntes de manera eficaç.

Els programes es dissenyen per fer-los coincidir amb la data de l’examen oficial. Així mateix, NELC s’encarrega d’inscriure’t a l’examen en la data que tu decideixis.

Abans de començar la formació serà necessari realitzar un test de nivell específic sobre la prova escollida (FirstAdvanced o Proficiency) per certificar que tens el nivell adequat per presentar-te a l’examen. Si no tens el nivell requerit, pots apuntar-te a un dels nostres cursos intensius per progressar ràpidament.

Si t’interessa obtenir un d’aquests títols, concerta una entrevista gratuïta i sense compromís en NELC i et recomanarem el millor pla d’estudis per a tu.

*NELC no s’encarrega de confeccionar els grups de formació sinó que un grup reduït de persones poden proposar una formació conjunta. L’únic requisit és que totes les persones tinguin el nivell necessari per poder presentar-se a l’examen escollit.