Interview Practice & CV Preparation

T’ajudarem a aconseguir aquesta feina que tant desitges!

Necessites preparar el teu CV? En anglès? Preocupat pel teu aspecte professional i per transmetre el missatge correcte? Tens una entrevista de feina aviat? En anglès? Preocupat per què dir, què no dir, la forma de anticipar-te a les preguntes i preparar les respostes adequades?

A NELC comptem amb experts que, durant anys, han estat entrenant a persones en aquestes situacions. Farem que el teu CV tingui aspecte professional i concís per a que obtinguis aquesta entrevista vital.

A més, si tens una entrevista de treball, prepararem amb tu l’estratègia i practicarem el tipus de preguntes a les que et pots enfrontar (tant professionals com personals). També farem que et sentis més segur parlant en anglès.

Es recomana com a mínim dues hores, tant per a la pràctica d’entrevista com per a la preparació del CV.

Tarifa: 75€ per hora.

Truca o posa’t en contacte amb nosaltres per a més detalls. Les sessions poden ser acordades en un curt termini de temps.

Com t’ajudem?

Contacta amb nosaltres. Proposa un dia i una hora que et vagi bé per fer la sessió online amb nosaltres.

Envia’ns el teu currículum en anglès i l’oferta de treball per a preparar la sessió. Realitza el pagament de la sessió i envia’ns el comprovant.

Durant la sessió (1,5h durada recomanada) millorarem i/o corregirem el teu currículum en anglès per a adequar-ho a les teves necessitats en la cerca de treball. Així mateix, et preparem per a l’entrevista en anglès, practicant les respostes adequades a les preguntes que pot fer-te l’entrevistador.

Molta sort en l’entrevista! Ens encantarà saber si, finalment, has estat la persona seleccionada per a aquest lloc o promoció.

Contacte

  • D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de New Executive Language Centre S.C.C.L (NELC), amb la finalitat d'enviar-li comunicacions al seu correu electrònic, correu postal o via telefònica en relació a activitats realitzades per part de NELC o informació d'interès en relació a la nostra entitat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals i el compliment d'obligacions legals. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça info@nelc.es. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte pel compliment d'obligacions legals. Preguem comuniqui de forma immediata a info@nelc.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal a tot moment.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.