El Summer Live Online és un curs d’anglès impartit per videoconferència i dirigit a adults que vulguin aprofitar aquest estiu per millorar els seu anglès laboral. Si és el teu cas, aquesta formació et permetrà millorar les teves habilitats i capacitats amb l’anglès de manera ràpida i eficient sense la necessitat de fer un curs presencial. Mitjançant una plataforma de videoconferència de qualitat, dissenyada especialment per a l’ensenyament participatiu, combinada amb els recursos de Moodle, creem classes virtuals dinàmiques que propicien un aprenentatge amè i eficaç.

L’enfocament de cada sessió oline està sempre centrat a millorar les teves habilitats de comunicació mitjançant la pràctica contínua en reunions, role-plays, debats, presentacions i resolució de problemes. El participant rep feedback continu sobre els seus errors lingüístics, així com consells per a avançar el més ràpid possible dins del seu aprenentatge individual. Gràcies a aquest enfocament, guanyarà confiança i serà més capaç de participar en situacions en anglès en el treball.

Plataforma de videoconferència integrada en el nostre Moodle, accessible des d’ordinador de sobretaula, portàtil, tauleta o mòbil. No requereix la instal·lació de cap programa i és un sistema estable, segur i molt fàcil d’usar.

Metodologia molt participativa. Elaborada en ESADE Idiomes, està basada en la pràctica simulada de reunions, role-plays, debats, presentacions i resolució de problemes que poden donar-se amb l’anglès en el treball.

Grups reduïts, amb un màxim de 8 persones. Les classes es realitzen en un ambient agradable, seriós i dinàmic.

Material digital especialment creat per NELC per als nostres clients. Disponible en Moodle, els permetrà preparar prèviament la sessions per videoconferència.

Alta qualitat de les nostres formacions. Els nostres trainers són experts en l’ensenyament d’idiomes a professionals de tots els sectors.

Counselling individual en l’última sessió (entre 10 i 15 minuts de durada) en el qual el professor donarà a l’alumne feedback sobre el seu aprofitament del curs, el seu nivell actual, i les seves espectativas i objectius de cara a continuar la seva formació.

Possibilitat per a les empreses de bonificar les classes a través de Fundae.

Alta satisfacció dels nostres clients. El 90% dels participants continuen matriculant-se en les successives convocatòries del curs.

Clica per a saber més sobre el nostre sistema face-to-face online

El nostre curs Summer Live Online consta de dues parts: una que tindrà lloc al juliol i una altra al setembre. Els nostres alumnes poden triar entre matricular-se en la part 1, en la part 2 o en ambdues, ja que el temari en totes dues parts no es repetirà. L’alumne que es matriculi de totes dues parts alhora es beneficiarà d’un descompte respecte al pagament per separat.

 

Summer Live Online July
 • Horari: dimarts i dijous, de 18:00 a 20:00h + formació online entre classes al teu ritme per preparar les sessions.
 • Dates: 2, 4, 9, 11, 16, 18, 23, 25.​
 • Festius / no lectius: cap 
Summer Live Online September
 • Horari: dimarts i dijous, de 18:30 a 20:30h + formació online entre classes al teu ritme per preparar les sessions.
 • Dates: 3, 5, 10, 12, 17, 19, 25*, 26.​
 • Festius / no lectius: 24
  (*excepte el 25 que és un dimecres)
 • Nivells: A1, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2, C1.1, C1.2, C2
 • Preus

  Summer Live Online July : 295€

  Summer Live Online September: 295€

 • Mida del grup: Mínim 4 alumnes per grup / Màxim 8 alumnes per grup.

“Em vaig apuntar a l’Spring Track Live Online amb dubtes de com podria resultar, però la durada, freqüència, dinàmica de les sessions per videoconferència m’han resultat molt satisfactòries i productives per al progrés del meu anglès. He pogut continuar progressant malgrat el confinament. Penso repetir l’experiència en format online.”

Andreu Manich

Director d'Innovació i Transformació Tecnològica, Simon

“El curs integra formació online en temps real amb activitats divertides que són molt útils per als professionals. Me n’he donat que ja no haig de pensar tant quan parlo en anglès i em trobo molt més còmoda amb l’idioma. Definitivament, em sentiré molt millor en les meves situacions laborals en anglès. Un 10 de 10!”

Susana Quevedo

Marketing / Market access / Public Affairs Manager, Esteve