Qui som?

Academia de inglés en Barcelona

NELC – New Executive Language Centre és un centre d’idiomes a Barcelona creat en 2013 per professors de l’antic Executive Language Center d’ESADE. Estem especialitzats en l’ensenyament de l’anglès i altres idiomes a professionals, empreses, i també comptem amb àmplia experiència en la formació de professors en l’àmbit universitari. El nostre objectiu és continuar oferint els cursos d’anglès que impartíem en ESADE Idiomes amb les mateixes garanties de qualitat. Tenim experiència amb grans corporacions, així com amb empreses mitjanes i petites.

Tots els nostres professors són natius i compten amb una àmplia experiència de treball tant amb alumnes i personal intern d’ESADE com amb empreses i altres clients professionals d’aquesta prestigiosa universitat. A més, també són experts en l’ensenyament d’anglès de negoci.

Els nostres professors són coneguts per impartir unes classes altament dinàmiques i motivadores. Des del primer dia de classe aprendràs expressions angleses que et seran de molta utilitat en la teva vida professional. T’oferim l’oportunitat d’aprendre anglès en un ambient acollidor, seriós i centrat en el treball que et permetrà aprofitar al màxim cada moment. També podràs establir relacions amb altres professionals.

Volem ser reconeguts com un proveïdor de referència en el marc de l’educació lingüística d’alta qualitat. Una organització que treballa amb els seus clients, entén la realitat en la qual operen i els inspira per assolir els seus objectius.

Amplia els teus horitzons professionals amb nosaltres!

MISSIÓ

La missió de NELC és formar i guiar els professionals globals d’avui perquè puguin desenvolupar habilitats de comunicació efectives mitjançant un ensenyament d’idiomes d’alta qualitat.

El nostre objectiu és capacitar els individus, les empreses i les comunitats acadèmiques, per tal que puguin afrontar els reptes competitius del Segle XXI i maximitzar el seu potencial d’oportunitats futures en un context global.

VALORS

NELC es compromet a proporcionar un servei a la comunitat i a promoure un conjunt de valors coherents amb la qualitat humana i l’excel·lència acadèmica i professional.

  • Igualtat, respecte i cooperació: el tractament de les persones per igual i amb respecte, i comprendre les diferències de gènere, origen ètnic, cultura, idioma, nivell socioeconòmic, orientació sexual, religió o discapacitat. Creiem que podem progressar i desenvolupar-nos millor cooperant entre nosaltres.
  • Construcció d’una comunitat pel bé comú: la construcció d’una comunitat d’aprenentatge propera que fomenta el respecte i la responsabilitat entre els estudiants, les empreses i el professorat. Tenim la convicció que, en les comunitats, aprenem els uns dels altres per al benefici de tots.
  • Excel·lència acadèmica: com a part de la comunitat acadèmica en general, el nostre objectiu és aplicar les millors pràctiques en totes les nostres activitats i promoure l’ús de metodologies innovadores. A NELC les qualificacions i l’experiència del nostre professorat són molt importants i estem compromesos amb la formació contínua i també a compartir els nostres coneixements amb l’àmplia comunitat de professors de EFL (English as a Foreign Language).
  • Pràctiques ètiques i responsabilitat social: el nostre objectiu és desenvolupar la nostra activitat de forma ètica, respectant el medi ambient i l’adhesió a una política d’honestedat i transparència.
  • Integritat i exigència professional: el nostre compromís és actuar amb integritat personal i ser fidels als nostres valors, escoltant i valorant les idees i opinions dels altres, acceptant responsabilitat individual i col·lectiva en l’acompliment i el lliurament del treball, fomentant un entorn creatiu i d’esperit de servei i superació.

Consell Rector

Guy Lansing
President / Director Business Development
Eileen Wallace
Secretaria / Directora E-learning i Language Coach
John Power
Vocal / Director de finances i Administració
Claire Balch
Directora de Programes i RRHH