Altres idiomes

A més dels nostres cursos d’anglès, a NELC també impartim classes d’altres idiomes com a francès, alemany, italià o espanyol per a estrangers. Si estàs interessat a fer un Language Coaching d’aquests o qualsevol altre idioma, contacta amb nosaltres i t’informarem de la disponibilitat.

Aquestes formacions són en format one-to-one (classes individuals), amb total flexibilitat per al client quant horaris i lloc d’impartició de les classes. En cas que hi hagi més d’una persona interessada en el mateix idioma i amb el mateix nivell, pot realitzar-se un grup reduït d’aprenentatge.

En el cas de formació en altres idiomes a la seu d’una empresa, consulti el nostre apartat In Company.

Contacte

  • D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de New Executive Language Centre S.C.C.L (NELC), amb la finalitat d'enviar-li comunicacions al seu correu electrònic, correu postal o via telefònica en relació a activitats realitzades per part de NELC o informació d'interès en relació a la nostra entitat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals i el compliment d'obligacions legals. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça info@nelc.es. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades recollides, excepte pel compliment d'obligacions legals. Preguem comuniqui de forma immediata a info@nelc.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal a tot moment.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.