L’Autumn Track Live Online és un curs d’anglès per videoconferència, dirigit a professionals que vulguin millorar el seu anglès tant per a la seva vida professional com social. Si és el teu cas, aquesta formació et permetrà millorar les teves habilitats i capacitats amb l’anglès de manera ràpida i eficient sense la necessitat de fer un curs presencial.

La nostra metodologia comunicativa és única. Desenvolupada durant la nostra etapa en ESADE, és garantia de resultats. Amb el suport de la tecnologia, i mitjançant una plataforma de videoconferència de qualitat, dissenyada especialment per a l’ensenyament participatiu, combinada amb els recursos d’un Moodle per a cada grup, creem classes virtuals dinàmiques que propicien un aprenentatge entretingut i eficaç.

L’enfocament de cada classe virtual està sempre centrat a millorar les teves habilitats de comunicació mitjançant la pràctica contínua en reunions, role-plays, debats, presentacions i resolució de problemes. Se’t farà feedback continu sobre els teus errors lingüístics, així com consells per a avançar el més ràpid possible dins del teu aprenentatge individual. Gràcies a aquest enfocament, guanyaràs confiança i seràs més capaç de participar en situacions en el món real, en el treball.

Els grups en el nostre curs Autumn Track Live Online són petits, amb un màxim de 8 persones, i les classes es duen a terme en un ambient agradable, seriós i dinàmic.

Utilitzem material especialment creat per NELC per als nostres clients i que està enfocat en la pràctica de l’anglès en situacions quotidianes, tant dins de l’entorn laboral com en la vida social. El material de cada setmana, basat en vídeos i textos autèntics, està disponible per avançat en el Moodle, la qual cosa garanteix que el participant estigui preparat per a les dues classes setmanals per videoconferència. El Moodle t’ofereix a més la possibilitat d’estudiar pel teu compte (self-study) i interactuar en anglès amb el professor i altres alumnes entre classes. A més, per a complementar aquesta formació, l’alumne/a rebrà en l’última sessió un counselling individual d’entre 10 i 15 minuts de durada, en la qual el professor li donarà feedback sobre el seu aprofitament del curs, el seu nivell actual i les seves expectatives i objectius de cara a continuar la seva formació.

La plataforma de videoconferència està integrada en Moodle i els dos són accessibles a través de PC, portàtil, tauleta, iPad o telèfon mòbil. No requereixen la instal·lació de cap programa i són sistemes estables, segurs i molt fàcils d’usar.

Clica per a saber més sobre el nostre sistema face-to-face online

Les classes tindran lloc en dilluns i dimecres (grup A) i dimarts i dijous (grup B).

GRUP A

 • Horari: dilluns i dimecres, de 19 a 20:30h (excepte dimarts 22 de desembre) + formació online entre classes al teu ritme per a preparar les sessions.
 • Calendari: 5, 7, 14, 19, 21, 26 i 28 d’octubre; 4, 9, 11, 16, 18, 23, 25 i 30 de novembre; 2, 9, 14, 16, 21 i 22 de desembre.
 • Dies festius o no lectius: 12 d’octubre, 2 de novembre i 7 de desembre

GRUP B

 • Horari: dimarts i dijous, de 19 a 20:30h + formació online entre classes al teu ritme per a preparar les sessions.
 • Calendari: 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 i 29 d’octubre; 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24 i 26 de novembre; 1, 3, 10, 15 i 17 de desembre.
 • Dies festius o no lectius: 8 de desembre
 • Nivells: Intermediate / Intermediate Plus / Advanced / Advanced Plus
 • Preus
  Nous alumnes i qualsevol alumne que sol·liciti pagament o factura a nom d’empresa*: 650€
  Descompte a alumnes particulars per matrícula anticipada: 617,50 €
  Descompte a alumnes particulars que hagin fet un curs en NELC en els últims 24 mesos: 617,50€
  Descompte a alumnes particulars que hagin fet un curs en NELC en els últims 24 mesos + matrícula anticipada: 585€
 • Mida del grup: Mínim 4 alumnes per grup / Màxim 8 alumnes per grup.

  *Per a consultar els descomptes exclusius aplicables a empreses, posa’t en contacte amb nosaltres.

“Em vaig apuntar a l’Spring Track Live Online amb dubtes de com podria resultar, però la durada, freqüència, dinàmica de les sessions per videoconferència m’han resultat molt satisfactòries i productives per al progrés del meu anglès. He pogut continuar progressant malgrat el confinament. Penso repetir l’experiència en format online.”

Andreu Manich

Director d'Innovació i Transformació Tecnològica, Simon

“El curs integra formació online en temps real amb activitats divertides que són molt útils per als professionals. Me n’he donat que ja no haig de pensar tant quan parlo en anglès i em trobo molt més còmoda amb l’idioma. Definitivament, em sentiré molt millor en les meves situacions laborals en anglès. Un 10 de 10!”

Susana Quevedo

Marketing / Market access / Public Affairs Manager, Esteve