Necessites l’anglès en el teu entorn laboral?

 

El curs d’anglès de negocis Executive English es basa en aquelles habilitats que realment necessites, focalitzades en: reunions, presentacions, negociacions, relacions de negocis i converses telefòniques en anglès. Milloraràs aquestes habilitats a través d’activitats pràctiques basades en casos reals. Primer, aprendràs el vocabulari i les estructures gramaticals que necessites per ser més efectiu. Després, tindràs temps per practicar activitats, focalitzant-te a millorar les teves habilitats en els negocis i la capacitat de dur-les a terme en anglès.

Rebràs feedback continu per part d’un formador altament qualificat que t’assegurarà la millora constant del teu anglès. El curs Executive English et permetrà també ampliar el teu vocabulari i expressions de negocis i millorar la teva comprensió oral en un context de negocis. Millorar aquest aspecte et permetrà comprendre als participants en una conference call o a un parlant natiu en una reunió internacional.

Els nostres alumnes sempre destaquen la importància d’entendre allò que els pregunten, per la qual cosa se’t formarà per assegurar-te que podràs bregar amb preguntes en reunions, en converses telefòniques de negocis o al final de la teva presentació en anglès.

Aquest curs d’anglès de negocis està dissenyat per a professionals que necessiten l’anglès com a eina de treball i estan decidits a millorar les seves competències en aquest aspecte.
Quan finalitzis la formació, te’n sortiràs millor en les teves funcions professionals, et sentiràs amb més seguretat en expressar-te en anglès en el teu treball i se t’obriran les possibilitats de promocionar o canviar de treball a un altre més interessant i millor remunerat.

El curs Executive English és pràctic, estimulant i, el més important, és altament efectiu. Aquesta formació inclou material exclusiu dissenyat fa anys per experts en anglès per a negocis.

Cursos de tardor

 

  • Dates:  del 16 d’octubre al 18 de desembre de 2017
  • Dies festius/no lectius: cap
  • Horari: dilluns, de 18 h a 22 h.

Cursos de hivern

 

  • Dates: del 12 de gener al 23 de març de 2018
  • Dies festius/no lectius: 26 de gener de 2018
  • Horari: divendres, de 18 h a 22 h.

Cursos de primavera

 

  • Dates: del 9 d’abril al 25 juny de 2018
  • Dies festius/no lectius: 30 d’abril i 21 de maig de 2018
  • Horari:  dilluns, de 18 h a 22 h.