Curs intensiu d’anglès, el format idoni per millorar ràpidament les teves competències en anglès gràcies a una metodologia eficaç

curs d'anglès intensiu

El Fast Track és un curs d’anglès intensiu dirigit als professionals adults que necessiten anglès en el seu treball, però no tenen gaire temps per millorar les seves capacitats i habilitats amb l’idioma. Aquest curs d’anglès intensiu són la millor manera de millorar les teves habilitats i capacitats en anglès de forma ràpida i eficient.

La nostra metodologia comunicativa és única. Desenvolupada durant la nostra etapa a ESADE, és garantia de resultats. Amb un suport tecnològic, hem creat classes dinàmiques, tant presencials com semipresencials, perquè puguis practicar l’anglès on i quan vulguis. Aquesta metodologia es basa en la dinàmica de grup per afavorir un aprenentatge ràpid i eficient. Les classes es duen a terme en un ambient agradable, seriós i dinàmic i se centren en situacions de negocis i de treball. No només mitjançant l’ampliació dels teus recursos lingüístics tals com la gramàtica i el vocabulari, sinó també per la pràctica constant i contínua en reunions, role-plays, debats, presentacions i resolució de problemes, guanyaràs confiança i seràs més capaç de participar en situacions similars en el món real, a la feina o en els teus viatges.

L’enfocament d’aquest curs intensiu està sempre centrat en millorar les teves habilitats de comunicació i se’t donarà feedback continu sobre els teus errors lingüístics, així com consells per avançar el més ràpid possible dins del teu aprenentatge individual.

Tot el material està inclòs i també oferim un servei de càtering durant el descans. Aquests cursos d’anglès intensius es duen a terme a la nit de divendres i el matí de dissabte. Pots progressar un nivell en només 10 setmanes.

Cursos de tardor

 

  • Dates: divendres i dissabtes, del 4 d’octubre al 21 de desembre de 2019
  • Dies festius/no lectius: 12 d’octubre; 1 i 2 de novembre; i 6 i 7 de desembre de 2019
  • Horari: divendres, de 17 a 21 h i dissabte, de 9 a 14 h.

Cursos de hivern

 

  • Dates: divendres i dissabtes, del 17 gener al 21 de març de 2020
  • Dies festius/no lectius: cap
  • Horari: divendres, de 17 a 21 h i dissabte, de 9 a 14 h.

  • Nivells: de Bàsic a Superior (veure nivells i equivalència MCER)
  • Preu: 1.435 € / Preu amb descompte alumne NELC: 1.363 € / Nivells bàsics: coste curso + libro
  • Màx. 10 alumnes / grup.

“El Fast Track és genial. És un curs molt amè, interactiu i s’aprèn ràpidament. M’agrada molt com a eina per a assegurar un progrés significatiu de l’anglès d’un empleat.”
Inma Priego

Formación Lingüistica / Diversity & Inclusion (fins 2019), Boehringer Ingelheim